Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na graczy
  3. Archiwum
  4. Skarga na Stachu2137

Skarga na Stachu2137

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
4 Posty 3 Uczestników 315 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • K Niedostępny
    K Niedostępny
    krygi
    napisał ostatnio edytowany przez

Data i godzina zdarzenia: 20.06.2023 18:27+-
    Nick: krygi
    Nick oskarżonej osoby: Stachu2137
    Mój serial: 5D116621DC4AFC6985DD47198D9D5094
    **Opis:**Ogłaszał sprzedaż perka z taxo, przed kupnem pytalem czy na pewno ma i czy w urzedzie bedzie pisało ze posiada. Utwierdził mnie w fakcie ze nie pokazuje ale jest. Niestety bylo to oszustwo a pojazd ktory kupilem nie posiadal taxometru
    mta-screen_2023-06-20_18-27-21.png Dowody w postaci logów lub screenshotów:
    Gracz Stachu2137 oferuje Ci kupno pojazdu:
    Pojazd ID 4968 model Perennial przebieg 96751.2km
    Stan świateł: 83%
    Za kwotę 1800 euro. Aby zaakceptować, wpisz /kuppojazd 4968 1800
    0 krygi: nie pokazuje ze ma taxo
    15 Stachu2137: bo podatek
    15 Stachu2137: ma jak w aucie jestes
    0 krygi: nie ma taxo
    Nie posiadasz żadnych ofert sprzedaży pojazdu.
    0 krygi: jeszcze raz
    15 Stachu2137: pylife sie zmienił
    https://imgur.com/a/pdMXcLQ SS

DitruD 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • K krygi

Data i godzina zdarzenia: 20.06.2023 18:27+-
      Nick: krygi
      Nick oskarżonej osoby: Stachu2137
      Mój serial: 5D116621DC4AFC6985DD47198D9D5094
      **Opis:**Ogłaszał sprzedaż perka z taxo, przed kupnem pytalem czy na pewno ma i czy w urzedzie bedzie pisało ze posiada. Utwierdził mnie w fakcie ze nie pokazuje ale jest. Niestety bylo to oszustwo a pojazd ktory kupilem nie posiadal taxometru
      mta-screen_2023-06-20_18-27-21.png Dowody w postaci logów lub screenshotów:
      Gracz Stachu2137 oferuje Ci kupno pojazdu:
      Pojazd ID 4968 model Perennial przebieg 96751.2km
      Stan świateł: 83%
      Za kwotę 1800 euro. Aby zaakceptować, wpisz /kuppojazd 4968 1800
      0 krygi: nie pokazuje ze ma taxo
      15 Stachu2137: bo podatek
      15 Stachu2137: ma jak w aucie jestes
      0 krygi: nie ma taxo
      Nie posiadasz żadnych ofert sprzedaży pojazdu.
      0 krygi: jeszcze raz
      15 Stachu2137: pylife sie zmienił
      https://imgur.com/a/pdMXcLQ SS

DitruD Niedostępny
      DitruD Niedostępny
      Ditru
      napisał ostatnio edytowany przez Ditru

Cześć @krygi. Wskazany pojazd nigdy nie posiadał taksometru, a gracz @Stachu2137 faktycznie ogłaszał sprzedaż perenniala z taxo - którego równiez nie posiadał na swoim koncie, ponieważ jedyny pojazd jaki posiadał z taksometrem to Sadler.

text alternatywny

Dodatkowo prześledziłem logi na pm między Wami ( W celu zachowania prywatność screen podeślę na życzenie w pw ) i tu pojawia się problem, ponieważ padają sformułowania np. "ale one ma taxo", lecz też "nie jak taxo 5k". Tutaj nie ukrywam, że nieco jestem zdezorientowany, ponieważ z jednej strony gracz pisze jakby pojazd miał już zamontowane taxo, a z drugiej podaje +/- cenę jego montażu, tak jakby mówił, że trzeba je zamontować.

W związku z tym, prosiłbym gracza @Stachu2137 o wypowiedź w sprawie. Daje mu na to 48 godzin, w przeciwnym razie zostanie ukarany w oparciu o aktualnie wynikający kontekst z ogółu - czyli oszustwo. Ciebie @krygi natomiast bym prosił, abyś upomniał gracza na serwerze o skardze, jeżeli go spotkasz - ponieważ na forum jest już długo nieaktywny.

K 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      1
      • DitruD Ditru

Cześć @krygi. Wskazany pojazd nigdy nie posiadał taksometru, a gracz @Stachu2137 faktycznie ogłaszał sprzedaż perenniala z taxo - którego równiez nie posiadał na swoim koncie, ponieważ jedyny pojazd jaki posiadał z taksometrem to Sadler.

text alternatywny

Dodatkowo prześledziłem logi na pm między Wami ( W celu zachowania prywatność screen podeślę na życzenie w pw ) i tu pojawia się problem, ponieważ padają sformułowania np. "ale one ma taxo", lecz też "nie jak taxo 5k". Tutaj nie ukrywam, że nieco jestem zdezorientowany, ponieważ z jednej strony gracz pisze jakby pojazd miał już zamontowane taxo, a z drugiej podaje +/- cenę jego montażu, tak jakby mówił, że trzeba je zamontować.

W związku z tym, prosiłbym gracza @Stachu2137 o wypowiedź w sprawie. Daje mu na to 48 godzin, w przeciwnym razie zostanie ukarany w oparciu o aktualnie wynikający kontekst z ogółu - czyli oszustwo. Ciebie @krygi natomiast bym prosił, abyś upomniał gracza na serwerze o skardze, jeżeli go spotkasz - ponieważ na forum jest już długo nieaktywny.

K Niedostępny
        K Niedostępny
        krygi

@Ditru Gracz w swoich ogłoszeniach napisal konkretnie, że sprzedaje pojazd z taxo dalej to juz tylko moje dopytywania. Z rozmowy w grze upewniał mnie ze pojazd posiada taxo a ja jako, że gracz z podniósł cene (pierwsze ogloszenia ze sprzeda auto propozycja ktora mu odpowiadala byla o polowe tansza) po napisaniu ze sprzeda jednak z taxo pojazd uwierdziło mnie w fakcie ze faktycznie moze i ma ten tuning. W kwestii dogadania sie z graczem od razu po sprzedaży gdy zacząłem iść do auta gracz uciekł z serwera wiedzą ze zrobił mnie w konia. Co do dalszego kontaktu nie spotkalem sie z nim na serwerze co mnie byc spowodowane (może nie mowie ze tak) zmianą nicku gracza.

VertanV 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • K krygi

@Ditru Gracz w swoich ogłoszeniach napisal konkretnie, że sprzedaje pojazd z taxo dalej to juz tylko moje dopytywania. Z rozmowy w grze upewniał mnie ze pojazd posiada taxo a ja jako, że gracz z podniósł cene (pierwsze ogloszenia ze sprzeda auto propozycja ktora mu odpowiadala byla o polowe tansza) po napisaniu ze sprzeda jednak z taxo pojazd uwierdziło mnie w fakcie ze faktycznie moze i ma ten tuning. W kwestii dogadania sie z graczem od razu po sprzedaży gdy zacząłem iść do auta gracz uciekł z serwera wiedzą ze zrobił mnie w konia. Co do dalszego kontaktu nie spotkalem sie z nim na serwerze co mnie byc spowodowane (może nie mowie ze tak) zmianą nicku gracza.

VertanV Niedostępny
          VertanV Niedostępny
          Vertan

@krygi Przejmuje skargę, ponieważ @Ditru opuścił nasze szeregi, a jakoś trzeba sprawę zakończyć. Oskarżony zostaje zbanowany do wyjaśnienia, a gdy napisze apelacje, wtedy będziemy ustalać warunki co do zdjęcia kary. Przepraszam, za tak długi okres oczekiwania w tej sprawie, pozdrawiam.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          1
          • VertanV Vertan zablokował ten temat dnia
          • VertanV Vertan przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
          Odpowiedz
          • Odpowiedz, zakładając nowy temat
          Zaloguj się, aby odpowiedzieć
          • Najpierw najstarsze
          • Najpierw najnowsze
          • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
          • Pierwszy post
            Ostatni post
          0
          • Kategorie
          • Ostatnie
          • Tagi
          • Popularne
          • Użytkownicy
          • Grupy