Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na graczy
  3. Archiwum
  4. Skarga na Stachu2137

Skarga na Stachu2137

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
4 Posty 3 Uczestników 312 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • K Niedostępny
    K Niedostępny
    krygi
    napisał ostatnio edytowany przez

Data i godzina zdarzenia: 20.06.2023 18:27+-
    Nick: krygi
    Nick oskarżonej osoby: Stachu2137
    Mój serial: 5D116621DC4AFC6985DD47198D9D5094
    **Opis:**Ogłaszał sprzedaż perka z taxo, przed kupnem pytalem czy na pewno ma i czy w urzedzie bedzie pisało ze posiada. Utwierdził mnie w fakcie ze nie pokazuje ale jest. Niestety bylo to oszustwo a pojazd ktory kupilem nie posiadal taxometru
    mta-screen_2023-06-20_18-27-21.png Dowody w postaci logów lub screenshotów:
    Gracz Stachu2137 oferuje Ci kupno pojazdu:
    Pojazd ID 4968 model Perennial przebieg 96751.2km
    Stan świateł: 83%
    Za kwotę 1800 euro. Aby zaakceptować, wpisz /kuppojazd 4968 1800
    0 krygi: nie pokazuje ze ma taxo
    15 Stachu2137: bo podatek
    15 Stachu2137: ma jak w aucie jestes
    0 krygi: nie ma taxo
    Nie posiadasz żadnych ofert sprzedaży pojazdu.
    0 krygi: jeszcze raz
    15 Stachu2137: pylife sie zmienił
    https://imgur.com/a/pdMXcLQ SS

DitruD 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • K krygi

Data i godzina zdarzenia: 20.06.2023 18:27+-
      Nick: krygi
      Nick oskarżonej osoby: Stachu2137
      Mój serial: 5D116621DC4AFC6985DD47198D9D5094
      **Opis:**Ogłaszał sprzedaż perka z taxo, przed kupnem pytalem czy na pewno ma i czy w urzedzie bedzie pisało ze posiada. Utwierdził mnie w fakcie ze nie pokazuje ale jest. Niestety bylo to oszustwo a pojazd ktory kupilem nie posiadal taxometru
      mta-screen_2023-06-20_18-27-21.png Dowody w postaci logów lub screenshotów:
      Gracz Stachu2137 oferuje Ci kupno pojazdu:
      Pojazd ID 4968 model Perennial przebieg 96751.2km
      Stan świateł: 83%
      Za kwotę 1800 euro. Aby zaakceptować, wpisz /kuppojazd 4968 1800
      0 krygi: nie pokazuje ze ma taxo
      15 Stachu2137: bo podatek
      15 Stachu2137: ma jak w aucie jestes
      0 krygi: nie ma taxo
      Nie posiadasz żadnych ofert sprzedaży pojazdu.
      0 krygi: jeszcze raz
      15 Stachu2137: pylife sie zmienił
      https://imgur.com/a/pdMXcLQ SS

DitruD Niedostępny
      DitruD Niedostępny
      Ditru
      napisał ostatnio edytowany przez Ditru

Cześć @krygi. Wskazany pojazd nigdy nie posiadał taksometru, a gracz @Stachu2137 faktycznie ogłaszał sprzedaż perenniala z taxo - którego równiez nie posiadał na swoim koncie, ponieważ jedyny pojazd jaki posiadał z taksometrem to Sadler.

text alternatywny

Dodatkowo prześledziłem logi na pm między Wami ( W celu zachowania prywatność screen podeślę na życzenie w pw ) i tu pojawia się problem, ponieważ padają sformułowania np. "ale one ma taxo", lecz też "nie jak taxo 5k". Tutaj nie ukrywam, że nieco jestem zdezorientowany, ponieważ z jednej strony gracz pisze jakby pojazd miał już zamontowane taxo, a z drugiej podaje +/- cenę jego montażu, tak jakby mówił, że trzeba je zamontować.

W związku z tym, prosiłbym gracza @Stachu2137 o wypowiedź w sprawie. Daje mu na to 48 godzin, w przeciwnym razie zostanie ukarany w oparciu o aktualnie wynikający kontekst z ogółu - czyli oszustwo. Ciebie @krygi natomiast bym prosił, abyś upomniał gracza na serwerze o skardze, jeżeli go spotkasz - ponieważ na forum jest już długo nieaktywny.

K 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      1
      • DitruD Ditru

Cześć @krygi. Wskazany pojazd nigdy nie posiadał taksometru, a gracz @Stachu2137 faktycznie ogłaszał sprzedaż perenniala z taxo - którego równiez nie posiadał na swoim koncie, ponieważ jedyny pojazd jaki posiadał z taksometrem to Sadler.

text alternatywny

Dodatkowo prześledziłem logi na pm między Wami ( W celu zachowania prywatność screen podeślę na życzenie w pw ) i tu pojawia się problem, ponieważ padają sformułowania np. "ale one ma taxo", lecz też "nie jak taxo 5k". Tutaj nie ukrywam, że nieco jestem zdezorientowany, ponieważ z jednej strony gracz pisze jakby pojazd miał już zamontowane taxo, a z drugiej podaje +/- cenę jego montażu, tak jakby mówił, że trzeba je zamontować.

W związku z tym, prosiłbym gracza @Stachu2137 o wypowiedź w sprawie. Daje mu na to 48 godzin, w przeciwnym razie zostanie ukarany w oparciu o aktualnie wynikający kontekst z ogółu - czyli oszustwo. Ciebie @krygi natomiast bym prosił, abyś upomniał gracza na serwerze o skardze, jeżeli go spotkasz - ponieważ na forum jest już długo nieaktywny.

K Niedostępny
        K Niedostępny
        krygi

@Ditru Gracz w swoich ogłoszeniach napisal konkretnie, że sprzedaje pojazd z taxo dalej to juz tylko moje dopytywania. Z rozmowy w grze upewniał mnie ze pojazd posiada taxo a ja jako, że gracz z podniósł cene (pierwsze ogloszenia ze sprzeda auto propozycja ktora mu odpowiadala byla o polowe tansza) po napisaniu ze sprzeda jednak z taxo pojazd uwierdziło mnie w fakcie ze faktycznie moze i ma ten tuning. W kwestii dogadania sie z graczem od razu po sprzedaży gdy zacząłem iść do auta gracz uciekł z serwera wiedzą ze zrobił mnie w konia. Co do dalszego kontaktu nie spotkalem sie z nim na serwerze co mnie byc spowodowane (może nie mowie ze tak) zmianą nicku gracza.

VertanV 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • K krygi

@Ditru Gracz w swoich ogłoszeniach napisal konkretnie, że sprzedaje pojazd z taxo dalej to juz tylko moje dopytywania. Z rozmowy w grze upewniał mnie ze pojazd posiada taxo a ja jako, że gracz z podniósł cene (pierwsze ogloszenia ze sprzeda auto propozycja ktora mu odpowiadala byla o polowe tansza) po napisaniu ze sprzeda jednak z taxo pojazd uwierdziło mnie w fakcie ze faktycznie moze i ma ten tuning. W kwestii dogadania sie z graczem od razu po sprzedaży gdy zacząłem iść do auta gracz uciekł z serwera wiedzą ze zrobił mnie w konia. Co do dalszego kontaktu nie spotkalem sie z nim na serwerze co mnie byc spowodowane (może nie mowie ze tak) zmianą nicku gracza.

VertanV Niedostępny
          VertanV Niedostępny
          Vertan
          Administrator

@krygi Przejmuje skargę, ponieważ @Ditru opuścił nasze szeregi, a jakoś trzeba sprawę zakończyć. Oskarżony zostaje zbanowany do wyjaśnienia, a gdy napisze apelacje, wtedy będziemy ustalać warunki co do zdjęcia kary. Przepraszam, za tak długi okres oczekiwania w tej sprawie, pozdrawiam.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          1
          • VertanV Vertan zablokował ten temat dnia
          • VertanV Vertan przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
          Odpowiedz
          • Odpowiedz, zakładając nowy temat
          Zaloguj się, aby odpowiedzieć
          • Najpierw najstarsze
          • Najpierw najnowsze
          • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
          • Pierwszy post
            Ostatni post
          0
          • Kategorie
          • Ostatnie
          • Tagi
          • Popularne
          • Użytkownicy
          • Grupy