Skarga na Stachu2137
-
Data i godzina zdarzenia: 20.06.2023 18:27+-
Nick: krygi
Nick oskarżonej osoby: Stachu2137
Mój serial: 5D116621DC4AFC6985DD47198D9D5094
**Opis:**Ogłaszał sprzedaż perka z taxo, przed kupnem pytalem czy na pewno ma i czy w urzedzie bedzie pisało ze posiada. Utwierdził mnie w fakcie ze nie pokazuje ale jest. Niestety bylo to oszustwo a pojazd ktory kupilem nie posiadal taxometru
Dowody w postaci logów lub screenshotów:
Gracz Stachu2137 oferuje Ci kupno pojazdu:
Pojazd ID 4968 model Perennial przebieg 96751.2km
Stan świateł: 83%
Za kwotę 1800 euro. Aby zaakceptować, wpisz /kuppojazd 4968 1800
0 krygi: nie pokazuje ze ma taxo
15 Stachu2137: bo podatek
15 Stachu2137: ma jak w aucie jestes
0 krygi: nie ma taxo
Nie posiadasz żadnych ofert sprzedaży pojazdu.
0 krygi: jeszcze raz
15 Stachu2137: pylife sie zmienił
https://imgur.com/a/pdMXcLQ SS -
Cześć @krygi. Wskazany pojazd nigdy nie posiadał taksometru, a gracz @Stachu2137 faktycznie ogłaszał sprzedaż perenniala z taxo - którego równiez nie posiadał na swoim koncie, ponieważ jedyny pojazd jaki posiadał z taksometrem to Sadler.
Dodatkowo prześledziłem logi na pm między Wami ( W celu zachowania prywatność screen podeślę na życzenie w pw ) i tu pojawia się problem, ponieważ padają sformułowania np. "ale one ma taxo", lecz też "nie jak taxo 5k". Tutaj nie ukrywam, że nieco jestem zdezorientowany, ponieważ z jednej strony gracz pisze jakby pojazd miał już zamontowane taxo, a z drugiej podaje +/- cenę jego montażu, tak jakby mówił, że trzeba je zamontować.
W związku z tym, prosiłbym gracza @Stachu2137 o wypowiedź w sprawie. Daje mu na to 48 godzin, w przeciwnym razie zostanie ukarany w oparciu o aktualnie wynikający kontekst z ogółu - czyli oszustwo. Ciebie @krygi natomiast bym prosił, abyś upomniał gracza na serwerze o skardze, jeżeli go spotkasz - ponieważ na forum jest już długo nieaktywny.
-
@Ditru Gracz w swoich ogłoszeniach napisal konkretnie, że sprzedaje pojazd z taxo dalej to juz tylko moje dopytywania. Z rozmowy w grze upewniał mnie ze pojazd posiada taxo a ja jako, że gracz z podniósł cene (pierwsze ogloszenia ze sprzeda auto propozycja ktora mu odpowiadala byla o polowe tansza) po napisaniu ze sprzeda jednak z taxo pojazd uwierdziło mnie w fakcie ze faktycznie moze i ma ten tuning. W kwestii dogadania sie z graczem od razu po sprzedaży gdy zacząłem iść do auta gracz uciekł z serwera wiedzą ze zrobił mnie w konia. Co do dalszego kontaktu nie spotkalem sie z nim na serwerze co mnie byc spowodowane (może nie mowie ze tak) zmianą nicku gracza.
-
-
-