Podanie do frakcji SAMC Kasy
-
Nick: Kasy Discord: Sky#3794 UID: 9698
Serial: 86D8501F2766EA7497B4549D04BB16C3
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
Czy byłeś karany na serwerze: Nie
Coś o sobie: Cześć nazywam się wiktor jestem bardzo aktywną osobą na serwerze jestem osobą miłą przede wszystkich ogarniętą nie tworzę konfliktów jestem otwarty dla graczy i lubię spędzać miło czas
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym? Będę wobec Lidera szczery nie posiadam lecz wszystkiego się nauczę i sobie poradzę
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Bardzo mi zależy by się dostać dużo dużo czasu potrafię spędzać na Serwerze SAMC to jest według mnie dobra frakcja miło można spędzać czas z innymi członkami frakcji Odgrywać RP podczas służby Pozdrawiam Lidera Frakcji oraz członków którzy też piszą Podanie -
Podanie odrzucam - widze, ze zglosiles sie nie tylko do nas, zdecyduj sie na jedna frakcje i wtedy napisz podanie
-
L LouisRossi zablokował ten temat dnia
-
L LouisRossi przeniósł ten temat z Rekrutacja dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się