Skarga na JebacPylifev2
-
Data i godzina zdarzenia: 12.06.2023 | 17:51
Nick: |KOMIS|Derkos*cvt
Nick oskarżonej osoby: JebacPylifev2 ( [2023-06-12 18:50:54] Biesjusz ➜ J**bacPylifev2 )
Mój serial: 3ED5BE8FD29FDED9D61971DDC08C1783
Opis: Pożyczyłem graczowi 200k, w zamian miał mi oddać 250k do 26.06, czyli w dwa tygodnie. Jednak dostał bana godzinę po pożyczce.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/LUC5Rod -
Widzę, że skarga zapadnie się na dno oceanu, dziękuje za pomoc.

-
@Derkos Pożyczki są realizowane na własną odpowiedzialność. Nie zwracamy gotówki tylko karzemy gracza, który w momencie apelacji może zgodzić się na oddanie gotówki w zamian za odbanowanie.
-
Data i godzina zdarzenia: 12.06.2023 | 17:51
Nick: |KOMIS|Derkos*cvt
Nick oskarżonej osoby: JebacPylifev2 ( [2023-06-12 18:50:54] Biesjusz ➜ J**bacPylifev2 )
Mój serial: 3ED5BE8FD29FDED9D61971DDC08C1783
Opis: Pożyczyłem graczowi 200k, w zamian miał mi oddać 250k do 26.06, czyli w dwa tygodnie. Jednak dostał bana godzinę po pożyczce.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/LUC5RodTak jak napisał @gtkvba, w takich sytuacjach zwrot jest ustalany w momencie, gdy gracz napisze apelacje. Sprawdziłem logi, pokrywają się one z tym co mówisz. Dlatego nakładam na gracza kolejnego bana, a zwrot gotówki zostanie ustalony w momencie gdy napisze apelację.
Dodatkowo, gracz przekazał część kwoty losowym graczom - zostali Oni również zbanowani w celu zwrotu otrzymanej kwoty. Przedyskutuję temat z administracją, jeżeli będzie taka opcja, to być może odzyskasz część kwoty z ich kont - lecz tak jak wyżej, kwestia ta będzie ustalana w momencie napisania przez nich apelacji.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się