Podanie do frakcji SAMC Norbercik.
-
Nick: Norbercik.
Discord: Restrict#7592
UID: 604
Serial: 2DD307D26CDC3428C3147A674E8F9743
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Zapoznany
Czy byłeś karany na serwerze: Nie
Coś o sobie: Siemano, nazywam się Norbert i mam 17 lat. Chodzę do drugiej klasy technikum na kierunku informatycznym. W wolnym czasie spędzam czas przed komputerem lub ze znajomymi na dworzu. Jestem osobą o wielkich ambicjach, lecz w niektórych kwestiach nie mam chęci do działania. Mam zrypane poczucie humoru, przez co nie będzie ze mną nudno i każda jakaś akcja czy coś śmiesznego napewno rozbawi mnie lub nawet drugą osobę. Jestem również kulturalną, ogarniętą i sprawiedliwą osobą wobec innych. Nie mam problemu ze współpracą z innymi ludźmi. Moimi zainteresowaniami są informatyka, ping pong oraz siatkówka. Moja kariera z MTA rozpoczęła się już w 2017 roku na jednym z największych serwerów, którego już niestety z nami nie ma.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: mialem szanse bycia w roznych sluzbach na roznych serwerach mta/fivem. Bylem rowniez w SAMC/EMS w swojej karierze, np. w SAMC na konkurencyjnym serwerze. Posiadam doswiadczenie z bycia we frakcji
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Poniewaz mam spore checi do gry, nadchodza wakacje, dzieki czemu czasu na gre bedzie jeszcze wiecej. Podszedlbym do frakcji z pelna para i staralbym sie o lepsze stanowiska. Mam rowniez jakies doswiadczenie z tej frakcji, dzieki czemu bedzie napewno latwiej sie przyswoic we frakcji.
Coś od siebie: Powo -
Podanie przyjęte, zgłoś się do mnie na discordzie Kasspersky#8199
-
-