Skarga na szafka_nocna
-
Nick: maniusWiatruwka
Nick oskarżonego: szafka_nocna
Serial: 8B37DB3D8CE64C7381ACE6D9C45BDB02
Data i godzina zdarzenia: 2023-06-02 14:12
Opis sytuacji: Byłem jako kurier na domkach przy wlocie z autostrady z ls do lv i dostalem dc. Wbiłem ponownie na serwer po czym napisalem reporta czy ktos jest w stanie mi pomoc i tepnac mnie do furki bo nie mam jak sie do niej dostac, a dostalem dc. Nikt nie odpisal, oskrżony był jedynym modem na serwerze w tej chwili wiec postanowilem napisac do niego na pw z zapytaniem czy moze mi pomoc. Na zapytanie dostalem tylko odpowiedz nie i jak zapytalem sie dlaczego to nic nie odpisal. Po jakis 3 minutach napisalem mu troche mniej kulturalnie ze po co jest w tej moderacji jak graczom nie chce pomagac. Za wszystko dostalem mute na 1d, moim zdaniem nieslusznie .
Dowody:szafka_nocna(11): mozesz mnie tepnac do furki bo nie mam jak sie do niej dostac a dc dostalem
szafka_nocna(11): rejke ci moge podac
<< szafka_nocna(11): nie
szafka_nocna(11): dlaczego?
Administratorzy:
Brak
Moderatorzy:
szafka_nocna (11) Brak
szafka_nocna(11): nie wiem kurwa giga kasztanem jestes, inni bez problemu pomagaja w takiej sytuacji
szafka_nocna(11): po chuj w tej moderacji jestes jak nic nie robisz
maniusWiatruwka został/a wyciszony/a przez szafka_nocna, powód: napisales mi bardzo niemilo (1 d)
Zostałeś wyciszony przez szafka_nocna.Powód: napisales mi bardzo niemilo
Coś od siebie: Moim zdaniem mute na 1d jest niesluszny i chlop sie splakal, nie uwazam ze bylo to jakies giga mile, ale na mute na 1d to nie zasluguje. Nie mam problemu do tego, ze chlop mnie nie tepnal tylko ze nie potrafi odpowiedziec na pytanie dlaczego. Jednak jest w tej moderacji dla graczy a nie gracze dla niego i samo powod dlaczego nie mozesz tego zrobic by mi wystarczyl. Dodam od siebie ze juz raz mialem taka sytuacje ze mod po dc chcial mnie tepnac do furki.
-
@maniusWiatruwka
Cześć,Raczej logicznym jest to, że administracja nie teleportuje graczy tak o. Gdybyś chociaż się zbugował, auto było gdzieś gdzie faktycznie jest niedostępne, to pewnie zrobiłbym wyjątek. Ty jednak do auta mogłeś się dostać sam bez problemu, dlatego napisałem, że Cie nie tepnę. Administracja nie jest od tego, aby graczom ułatwiać grę, tepać gdzie chcą.
Edit:
Nie napisałem czemu Cię nie tepnę, ponieważ nie zauważyłem Twojej wiadomości.
-
@szafka_nocna no to nie wiem, jakos inni jak sie im pisze normalnie ze dostalo sie dc i ciezko jest sie dostac bo musialbym tam biec z 10 minut to na luzie po podaniu rejki sa w stanie cie tepnac. Nie wiem gdzie ty tu widzisz tpka tak o. Co innego jakbym napisal do ciebie siema moge tp bo wczoraj zostawilem fure tam i tam to wtedy rozumiem, ale dostalem dc i tak jak ci pisze tutaj i napisalem wyzej inni na luzie pomagali. No tak przypadkiem nie zauwazyles, ale jak ci 2 minuty pozniej napisalem co napisalem to magicznie zobaczyles XDDDDDDDD. Wez sie czlowieku nie osmieszaj.
-
@maniusWiatruwka Nawzajem
-
Administracja nie teleportuje pojazdów na życzenie gracza. Przejrzałem logi z tego dnia, na przyszłość zachowaj więcej kultury osobistej jeśli oczekujesz od kogoś pomocy. Skargę odrzucam.
-
-