Skarga na Gangusek.
-
Data i godzina zdarzenia: 14.05.2023 22:47
Nick: |KOMIS|Darkpower
Nick oskarżonej osoby: Gangusek.
Mój serial: 2DBB0AEC43418A4BBC6CBBC92767AEB4
Opis: Sprzedałem graczowi Burrito z komisu na raty, przy zakupie wpłacił 30k i miał oddać resztę, czyli 50k do 21.05.2023. Gdy minął termin gracz napisał mi na discordzie, że z powodów prywatnych nie mógł zarobić i czy mogę dać mu jeszcze czas. Umówiliśmy się na przesunięcie daty, niestety gracz dzisiaj napisał mi, że serwer upada i nie ma zamiaru nawet wchodzić na serwer. W związku z tym proszę o cofnięcie transakcji o ile to możliwe.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/W3QRql9 -
Data i godzina zdarzenia: 14.05.2023 22:47
Nick: |KOMIS|Darkpower
Nick oskarżonej osoby: Gangusek.
Mój serial: 2DBB0AEC43418A4BBC6CBBC92767AEB4
Opis: Sprzedałem graczowi Burrito z komisu na raty, przy zakupie wpłacił 30k i miał oddać resztę, czyli 50k do 21.05.2023. Gdy minął termin gracz napisał mi na discordzie, że z powodów prywatnych nie mógł zarobić i czy mogę dać mu jeszcze czas. Umówiliśmy się na przesunięcie daty, niestety gracz dzisiaj napisał mi, że serwer upada i nie ma zamiaru nawet wchodzić na serwer. W związku z tym proszę o cofnięcie transakcji o ile to możliwe.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/W3QRql9@Darkpower zweryfikowałem logi i pokrywają się z tym co mówisz. Z tego co widzę gracz również logował się na serwer w ostatnim czasie ( Dziś i przedwczoraj ) dlatego jestem pełen nadziei, że odzyskasz straconą gotówkę. Ponieważ niestety, ale zasady Fair-Play są jasne:
P: Czy mogę pożyczać innym graczom kasę/sprzedawać na raty i liczyć na to, że administracja mi pomoże jeśli ktoś nie będzie spłacał?** O: Administracja nie żyruje pożyczek i nie oddaje za nikogo pieniędzy. P: Czy w związku z tym mogę pożyczyć od kogoś pieniądze i ich nie zwracać?** O: Za taki czyn otrzymasz bana, a Twoje konto może zostać skasowane.Dlatego nakładam na gracza bana w związku z oszustwem przy kupnie pojazdu, a warunkiem jego odbanowania będzie zwrócenie kwoty 50 000€ lub polubowne cofnięcie transakcji wyłącznie między Wami - On odda Ci pojazd, a ty mu 30 000€. Natomiast musisz wiedzieć, że pojazd posiada już przejechane 2641,9km, więc nie jest on fabrycznie nowy. Kwestia ta zostanie ustalona wtedy gdy gracz napisze apelacje.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się