Skarga na louisrossi*f4e.
-
Nick:Jay_Cop
Nick oskarżonego:louisrossi*f4e.
Serial: 0308F02023B2E7154EE06B8854F59AC2
Data i godzina zdarzenia:19.05.2023
Opis sytuacji:Witam, na wstępie chciałbym zaznaczyć, że wiem, że nie rozpatrujecie skarg za nadane kary, ale dłużej tak się nie da. Otóż moderator o nicku louisrossif4e. niszczy rozgrywkę na serwerze. Może zacznijmy od początku i cofnijmy się do pierwszej, mojej, otrzymanej kary przez louisrossif4e. Była ona karą wyciszenia z powodem CBK-a za co? Już tłumacze, pracując sobie na urzędowej straży miejskiej zostałem wyrzucony z serwera za nieznajomość regulaminu, gdzie nie złamałem żadnego z podpunktów, wchodząc na serwer rzuciłem kilka swoich przecinków, nie obrażając jego, bo nie nazwałem go ani kur***, ani żadnym innym słowem. Rozpocząłem prace od nowa przyjechałem sobie z LS do SF-a że miejsce było zajęte stałem sobie za barierką z animacją /msza i grzecznie czekałem. Puściłem 2 bindy.
„Ja, tak wiele bym dał, Żeby tych wszystkich kurew nie było na świecie”.
„Ja, tak bardzo bym chciał Odnaleźć dla Nas miejsce na innej planecie”.
Mija chwila i dostałem wyżej wspomnianą kare. Od momentu wyrzucenia mnie z serwera do tej sytuacji minęło kilka minut moderator przypomniał sobie rozmowę zaraz po wejscu, kiedy chciałem wyjaśnić całą sytuacje przypominam, że go nie obraziłem.
Druga sytuacją:
Pan moderator, który chyba gra tutaj za kare nadał mi kare za prowokacje.
Luźna gadka napisałem coś w jego stronę napisał mi i lecisz. Poleciałem, ale 30 minut po całej sytuacji.
3 sytuacja dzisiejsza.
Otrzymałem kare tytuł:Obraza RCON pylife v1.
A więc na wstępie chciałbym dodać, że czat /v jest dla graczy, aby pisali pomiędzy sobą i najdziwniejsze jest to, że jeżeli padnie jakieś przekleństwo (np. przecinek) nikt z administracji nie widzi problemu poza jednym louis Rossif4e. Rozumiem karać za wyzywanie kogoś, ale za zwykle przekleństwo? I nie mam tutaj żalu do całej administracji, która tego nie robi, krótko mówiąc, JM za bardzo się poczuwa i niszczy graczom rozgrywkę. A kontynuując co do kary i całej sytuacji dzisiejszej 19.05.2023 normalna rozmowa między graczami i jednym z administratorem @divadsn który mam nadzieję, że wypowie się co do tej sytuacji | a więc była rozmowa i administrator wspomniał o fame MMA i jeden z graczy napisał, czy było ważenie i ja odpisałem „ta maga wygrała” Każdy się zaśmiał nawet sam division i on w tym problemu nie widział, jak i inni gracze. Ale nie rozumiem tego, dlaczego nie zostałem ukarany przez administratora @divadsn tylko przez louisrossif4e? A co w tym wszystkim jest najlepsze na czacie napisałem o godzinie 17:24 a kare otrzymałem 18:15? Chciałbym dodać, że moderator niszczy moją rozgrywkę od początku niszczy moją reputację na serwerze niszczy ciąg dalszej rozgrywki na serwerze np.:
– Próbując wstąpić do jakiejś frakcji
– Próbując wejść w szeregi moderacji
– Opina innych graczy do mnie
– Szacunek od innych i nie, nie przejmuję się czyjąś opinia w internecie chodzi mi o to, że to nie tylko tworzy serwer XeN, gtkvba tworzymy go wszyscy, bo my tu jesteśmy my na nim gramy, kupujemy premium, aby był za co opłacony, dajemy nowe pomysły, aby serwer się rozwijał zapraszamy nowych graczy. Jestem pewny, że nie tylko ja tak mam inny gracze pewnie też mają taki problem, ale im się skarg nie chce pisać, jak każdemu. Niestety takie osoby trzeba eliminować, a nie patrzyć z przymrożeniem oka bo daliście mu szanse. Nie możemy wracać do starej wersji tego serwera i niszczyć naszą wspaniałą społeczność niestety 1 moderator, ale przez takiego wielu odejdzie graczy. Sam tracę ochotę na taką rozgrywkę, z której nie mogę czerpać niczego dobrego, a jedynie tracić nerwy. I pewnie pomyślicie sobie. Pomyślicie sobie pewnie płacze tutaj gracz z depresją, który nie ma życia i tylko gra w gry komputerowe. Gry są dla mnie odskocznią i odpoczynkiem od różnych rzeczy. Prawda jest taka, że jak to tak dalej ma tak wyglądać odejdzie większość graczy, a jak odejdzie większość graczy, to odejdzie ta ostatnia reszta i zakończymy projekt v2 i nie powspominamy starych dobrych czasów pylife v1.Dowody:Z dzisiejszej sytuacji.
[2023-05-19 17:24:09] [Output] : 35> CytrynQa*: bylo juz ważenie?
[2023-05-19 17:24:15] [Output] : 58> Jay_Cop: ta
[2023-05-19 17:24:18] [Output] : 58> Jay_Cop: maga wygrała
[2023-05-19 17:24:21] [Output] : 58> Jay_Cop: podobno
[2023-05-19 17:24:25] [Output] : 29> divadsn: xD
[2023-05-19 17:24:28] [Output] : 35> CytrynQa*: XDDDD
[2023-05-19 17:24:36] [Output] : 15> cieply_mati: ponoc na tarze wazyli ja
[2023-05-19 17:24:43] [Output] : 35> CytrynQa*: zesram sie xD
[2023-05-19 17:24:46] [Output] : 50> Gromaden: jak jej pesel wyskoczył na wadze to nie ma co sie dziwic
[2023-05-19 17:24:53] [Output] : 58> Jay_Cop: XD`
[2023-05-19 18:15:11] [Output] : Jay_Cop został/a wyciszony/a przez louisrossif4e, powód: Obraza RCON pylife v1 (6 h)
[2023-05-19 18:15:11] [Output] : Zostałeś wyciszony przez louisrossif4e. Powód: Obraza RCON pylife v1Coś od siebie:Wyżej.
-
@Jay_Cop Nie rozpatrujemy skarg za nadane kary.
-
-