🚛 Sugestie oraz Propozycje dotyczące pracy kierowcy ciężarówki. 🚛
-
Dodanie kreseczki na miejscu do parkowania, która wskazywałaby kierunek w jakim ma stać ciężarówka z naczepą. Tak jak np. w ETS'ie.

@Ditru napisał w
Sugestie oraz Propozycje dotyczące pracy kierowcy ciężarówki.
:Dodanie kreseczki na miejscu do parkowania, która wskazywałaby kierunek w jakim ma stać ciężarówka z naczepą. Tak jak np. w ETS'ie.

Tak to bardzo dobry pomysł oby to zostało dodane jestem jak najbardziej na TAK
-
Użycie reszty naczep z repertuaru gta.
Aktualnie każdy ładunek jest wożony chłodnią xd -
Proponuje dodać cb-radio do pracy na tirach, cysternach (taxi?, kurier?). Czat działający podobnie do atc lecz jedynie dla kierowców.
-
Proponuje dodać cb-radio do pracy na tirach, cysternach (taxi?, kurier?). Czat działający podobnie do atc lecz jedynie dla kierowców.
@mbappe napisał w
:Proponuje dodać cb-radio do pracy na tirach, cysternach (taxi?, kurier?). Czat działający podobnie do atc lecz jedynie dla kierowców.
O to to , jestem jak najbardziej na TAK
-
Według mnie praca jest ciekawa, przyjemna. Zmieniłbym system uszkodzenia naczepy. Zamiast anulowania kursu wolałbym dostać mniejsze wynagrodzenie - nie raz miałem sytuację gdzie przy cofaniu do punktu oddania, walnąłem w lampę i to anulowało mi cały kurs. Kolejna rzecz to poziomy w tej pracy. Praca jest bardzo podobna do kuriera więc z chęcią zobaczyłbym tutaj możliwość progresu w rodzaju poziomów - więcej kursów, większy poziom. I tak jak koledzy wyżej, lvl 2 nie powinien być od iluś paczek na kurierze, tylko od kursów na tirze.
@Soapik napisał w
:Według mnie praca jest ciekawa, przyjemna. Zmieniłbym system uszkodzenia naczepy. Zamiast anulowania kursu wolałbym dostać mniejsze wynagrodzenie - nie raz miałem sytuację gdzie przy cofaniu do punktu oddania, walnąłem w lampę i to anulowało mi cały kurs. Kolejna rzecz to poziomy w tej pracy. Praca jest bardzo podobna do kuriera więc z chęcią zobaczyłbym tutaj możliwość progresu w rodzaju poziomów - więcej kursów, większy poziom. I tak jak koledzy wyżej, lvl 2 nie powinien być od iluś paczek na kurierze, tylko od kursów na tirze.
Światła w naczepie w ogóle nie działają można by to poprawić
-
Propozycja:
-Dodanie bramek które pobierały by drobną opłatę za przejazd (Dobre urozmaicenie gry )
-Dodanie większej ilości sortowni (LV, SF,LS ) -
Propozycja:
-Dodanie bramek które pobierały by drobną opłatę za przejazd (Dobre urozmaicenie gry )
-Dodanie większej ilości sortowni (LV, SF,LS )@WalterWhite bramki na nie ale sortownie tak
-
Dodać Ghost-Mode na całą trase, bo jak Ci wjeżdza jakiś pajac pod koniec albo w trakcie to masz ochotę mu powiedzieć wszystko o jego rodzinie i o nim...
-
Mozliwosc kupna,własnego tira z komisu,i jazda na zlecenia,tym tirem jakis system taki jak w Ets2
-
Mamy dostatecznie dużo propozycji w jaki sposób poprawić tę pracę. Temat zamykam.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
D Ditru odpiął ten temat dnia
-
D divadsn odniósł się do tego tematu dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się