🚛 Sugestie oraz Propozycje dotyczące pracy kierowcy ciężarówki. 🚛
-
@mbappe napisał w Sugestie oraz Propozycje dotyczące pracy kierowcy ciężarówki. :
Proponuje dodać cb-radio do pracy na tirach, cysternach (taxi?, kurier?). Czat działający podobnie do atc lecz jedynie dla kierowców.
O to to , jestem jak najbardziej na TAK
-
@Soapik napisał w Sugestie oraz Propozycje dotyczące pracy kierowcy ciężarówki. :
Według mnie praca jest ciekawa, przyjemna. Zmieniłbym system uszkodzenia naczepy. Zamiast anulowania kursu wolałbym dostać mniejsze wynagrodzenie - nie raz miałem sytuację gdzie przy cofaniu do punktu oddania, walnąłem w lampę i to anulowało mi cały kurs. Kolejna rzecz to poziomy w tej pracy. Praca jest bardzo podobna do kuriera więc z chęcią zobaczyłbym tutaj możliwość progresu w rodzaju poziomów - więcej kursów, większy poziom. I tak jak koledzy wyżej, lvl 2 nie powinien być od iluś paczek na kurierze, tylko od kursów na tirze.
Światła w naczepie w ogóle nie działają można by to poprawić
-
Propozycja:
-Dodanie bramek które pobierały by drobną opłatę za przejazd (Dobre urozmaicenie gry )
-Dodanie większej ilości sortowni (LV, SF,LS ) -
@WalterWhite bramki na nie ale sortownie tak
-
Dodać Ghost-Mode na całą trase, bo jak Ci wjeżdza jakiś pajac pod koniec albo w trakcie to masz ochotę mu powiedzieć wszystko o jego rodzinie i o nim...
-
Mozliwosc kupna,własnego tira z komisu,i jazda na zlecenia,tym tirem jakis system taki jak w Ets2
-
Mamy dostatecznie dużo propozycji w jaki sposób poprawić tę pracę. Temat zamykam.
-
-
-
-