Skarga na xAsek*F4E
-
Nick: Tixior
Nick oskarżonego: xAsek*F4E
Serial: 435BD178C3C5F0E9A232D2C48EF67A93
Data i godzina zdarzenia:08.05.2023 20:28 jakoś
Opis sytuacji: W całej sytuacji chodzi o kickowanie o niby walke o stanowisko. jako zwykły gracz co jakiś czas wbijam zarobić coś kasy. i wbiłem sobie na wieczór na mecha i gram sobie aż przyszedł trzeci mechanik i na moje stanowisko sie wpakował.
poprosiłem żeby odszedł to nie. wezwałem administratora a administrator do nas że albo sie dogadujemy albo dostajemy kicka i ja dostaje kicka i wracam na mecha patrze a osoba co zabrała mi stanowisko sobie stoji bez kick i pytanie czy tylko dostaje kicka czy o co chodzi bo już nawet nie wzywając admina dostaje kicka z tym samym powodem.
dowód:
coś od siebie: prosze o wyjaśnienie sytuacji i wymierzenie kary
pozdrawaiam -
@Tixior-0 pisałem wam jasno i wyraźnie, albo dostaje dowód kto był pierwszy albo kickuje was obydwu nie dostałem wiec dostaliście kicka dwa razy pod rząd, po tej sytuacji postałem tam na invie ty się wbiłes temu graczowi na stano wiec dostałeś kicka.
-
@xAsek zostałem krótko mówiąc wyjebany z stanowiska i serwera. dowodem na to było postawione moje auto od kiedy wbiłem
-
Junior Moderatorzy nie maja jak zweryfikować logów, kto stał pierwszy. Postaramy sie jak najszybciej poprawić skrypt od mechaników aby niebyło nieprzyjemnych sytuacji z tym związanych. Skarge odrzucam
-
-