Skarga na Fezzi
-
Nick: Admaxis
Nick oskarżonego: Fezzi
Serial: AE3CA8DF2D1E60B17720A90F5FC133B4
Data i godzina zdarzenia: 2023-05-02 19:44:35
Opis sytuacji: Jechałem sobie mostem SF-AP i nagle gość jechał w mój pas i nagle skręcił na swój. Nie było żadnego zderzenia, pojechałem sobie dalej i nagle gość mi pisze, żebym płacił za szkody, bo go uderzyłem, chociaż uderzenia nie było. Prawko zostało zabrane bezpodstawnie.
Dowody: Nie mam. Wystarczy, że sprawdzicie w danym momencie ile premier miał hp przed zderzeniem i po zderzeniu. Gdybym w niego uderzył, to nie pojechałbym dalej, a silnik w sultanie by zgasł i byłoby, że odpalam silnik, a takiego czegoś nie ma.
Coś od siebie: Proszę o zdjęcia prawka i ukaranie Junior Moderatora -
Nie rozpatrujemy skarg o nadaną karę, w dodatku mamy VOD w którym jasno widać, że uderzyłeś gracza.

Jedziesz tutaj nie po swoim pasie i uderzasz w innego uzytkownika. -
G gtkvba zablokował ten temat dnia
-
G gtkvba przeniósł ten temat z Skargi na członków ekipy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się