Skarga na rzulty
-
Data i godzina zdarzenia: 27.04.2023 21:10
Nick: kawIor
Nick oskarżonej osoby: rzulty
Mój serial: 2FBECF598657138BD1487137E11FE223
Opis: Gracz wraz ze swoim kolegom bez pytania weszli mi na stanowisko z tune po czym zamontowali sobie jakąś część i odjechali bez słowa.
Dowody w postaci logów lub screenshotów:
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/16Ibjsm9rycluq/d1337CHSxoL3?invite=cr-MSxIRG8sMTgyMDgyODc4LA -
Data i godzina zdarzenia: 27.04.2023 21:10
Nick: kawIor
Nick oskarżonej osoby: rzulty
Mój serial: 2FBECF598657138BD1487137E11FE223
Opis: Gracz wraz ze swoim kolegom bez pytania weszli mi na stanowisko z tune po czym zamontowali sobie jakąś część i odjechali bez słowa.
Dowody w postaci logów lub screenshotów:
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/16Ibjsm9rycluq/d1337CHSxoL3?invite=cr-MSxIRG8sMTgyMDgyODc4LAfakt chcialem koledze po znajomosci dac fele bo kasy nie mial na dole, przepraszam
-
@rzulty twoje przepraszam nic tu nie zdziala. Podałem kwote zadośćuczynienia niestety sie do niej nie dostosowałeś. Za takie cos należy sie zakaz wykonywania prac urzędowych. Pozdrawiam
-
@rzulty twoje przepraszam nic tu nie zdziala. Podałem kwote zadośćuczynienia niestety sie do niej nie dostosowałeś. Za takie cos należy sie zakaz wykonywania prac urzędowych. Pozdrawiam
to było moje 1 wykroczenie ogólnie na serwerze, myślę że ostrzeżenie wystarczy
-
@rzulty Nie mi to oceniać. Nawet nie spytałes czy możesz koledze cos zrobic tylko wszedles bez pytania zrobiles i sobie poszedles. Także zachowanie moim zdaniem adekwatne do kary wykonywania prac urzędowych.
-
@rzulty Nie mi to oceniać. Nawet nie spytałes czy możesz koledze cos zrobic tylko wszedles bez pytania zrobiles i sobie poszedles. Także zachowanie moim zdaniem adekwatne do kary wykonywania prac urzędowych.
po twoim zachowaniu na tunerze bylo sie spodziewać ze nie dasz zrobic koledze :3 bo jesteś łasy na kase tyle ode mnie czekam na rozpatrzenie buziaki
-
po twoim zachowaniu na tunerze bylo sie spodziewać ze nie dasz zrobic koledze :3 bo jesteś łasy na kase tyle ode mnie czekam na rozpatrzenie buziaki
@rzulty łasy na kase? ze uczciwie zdobywam stanowisko i na nim pracuje? ty i twój koleżka jesteście łasi na kase, skoro żałujecie 300e tunerowi dac. pozdro
-
Następnym razem proszę się dogadać przed wbiciem się komuś na stanowisko, niestety ale zobligowany jestem nałożyć zakaz pracy na 2 dni. Zamykam.
-
N Nowak zablokował ten temat dnia
-
N Nowak przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się