Skarga na rzulty
-
Data i godzina zdarzenia: 27.04.2023 21:10
Nick: kawIor
Nick oskarżonej osoby: rzulty
Mój serial: 2FBECF598657138BD1487137E11FE223
Opis: Gracz wraz ze swoim kolegom bez pytania weszli mi na stanowisko z tune po czym zamontowali sobie jakąś część i odjechali bez słowa.
Dowody w postaci logów lub screenshotów:
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/16Ibjsm9rycluq/d1337CHSxoL3?invite=cr-MSxIRG8sMTgyMDgyODc4LA -
fakt chcialem koledze po znajomosci dac fele bo kasy nie mial na dole, przepraszam
-
@rzulty twoje przepraszam nic tu nie zdziala. Podałem kwote zadośćuczynienia niestety sie do niej nie dostosowałeś. Za takie cos należy sie zakaz wykonywania prac urzędowych. Pozdrawiam
-
to było moje 1 wykroczenie ogólnie na serwerze, myślę że ostrzeżenie wystarczy
-
@rzulty Nie mi to oceniać. Nawet nie spytałes czy możesz koledze cos zrobic tylko wszedles bez pytania zrobiles i sobie poszedles. Także zachowanie moim zdaniem adekwatne do kary wykonywania prac urzędowych.
-
po twoim zachowaniu na tunerze bylo sie spodziewać ze nie dasz zrobic koledze :3 bo jesteś łasy na kase tyle ode mnie czekam na rozpatrzenie buziaki
-
@rzulty łasy na kase? ze uczciwie zdobywam stanowisko i na nim pracuje? ty i twój koleżka jesteście łasi na kase, skoro żałujecie 300e tunerowi dac. pozdro
-
Następnym razem proszę się dogadać przed wbiciem się komuś na stanowisko, niestety ale zobligowany jestem nałożyć zakaz pracy na 2 dni. Zamykam.
-
-