SeKu
-
[center]

Pochwały dla Moderatora @SeKu [/center] -
Pochwalający/a: qbi
Pochwalany/a: SeKu
Powód: Byłem w bardzo śliskiej sytuacji, utknąłem. J. Moderator SeKu pomógł mi z zatrważająco szybkim tempie. Nienaganna robota. -
Pochwalający/a: Darkpower
Powód: Mój samochód po wodowaniu nie chciał się zrespić. SeKu bardzo szybko odpowiedział na reporta i pomógł błyskawicznie rozwiązać sprawę. -
Pochwalający/a: kaenbe
Powód: Szybka odpowiedz jak i rozwiązanie. na mojego reporta z pojazdem zepchniętym do miejsca gdzie nie da sie normalnie wyjechać. -
Pochwalający/a: ccjq*shs
Powód: ciekawe eventy i spoko podejście do gracza pozdro! -
Pochwalający/a: PolskiKamień
Powód: dobbrze mu z oczu patrze
+dał mi się przelecieć..

jako pasażer guptasy... -
Pochwalający/a: $KokS$
Powód: Bardzo pomocny człowiek. -
Pochwalający/a: Amiczek
Powód: Junior moderator SeKu spisuje się świetnie, pomaga za każdym razem, robi przeróżne eventy typu SeKu airlanes, szybkie paluszki. Polecam tego junior moderatora i mam nadzieje, że zajdzie wysoko! Pozdrawiam -
Pochwalający/a: gravytrain
Powód: Błyskawicznie odpowiada na raporty, nadaje odpowiednie kary i organizuje super eventy. Polecam!!! -
Pochwalający/a: Garaz
Pochwalany/a: SeKu.
Powód: Bardzo szybko reaguje na reporty, bardzo aktywny. Dobry chłopak, dzień dobry na klatce mówi, hardkor. -
L LouisRossi zablokował ten temat dnia
-
L LouisRossi przeniósł ten temat z Pochwały dla członków ekipy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się