Skarga na Qudek_exe
-
Data i godzina zdarzenia: 23.04.2023 15:28
Nick: Verizon
Nick oskarżonej osoby: Qudek_exe
Mój serial: AD92082E0D21D3FCC6330FB303923843
Opis: Tak jak wyżej napisałem dnia 23.04.203 gracz Qudek_exe zapytał się na radiu czy ktoś może mu udzielić pożyczki w wysokości 10.000€, napisałem do niego, że udzielę mu pożyczki po dwóch dniach, czyli do dzisiaj miał oddać 20.000€. Po pożyczeniu pieniędzy nie mam z nim kontaktu przez co też nie mogę poinformować go o skardze.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/rYcyYH2 -
Ten post został usunięty!
-
@Jeffen Nie wiedziałem o tym, że ogłaszał to przez 4 dni, akurat trafiłem na taki moment gdzie widziałem to pierwszy raz, no ale cóż.
-
Gracz został zbanowany, pieniądze zostaną zwrócone gdy gracz napisze apelacje i zgodzi sie na wszystkie warunki unbana i zwrotu pieniędzy.
-
A Aiquit zablokował ten temat dnia
-
A Aiquit przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się