Problem z kontaktem
-
Siemka,
mam problem z kontaktem z graczem, od którego zamówiłem do fabryki buffalo jakoś 2-3 dni temu. Gracz zmienił prawdopodobnie nick i jakakolwiek komunikacja z nim stała się nie możliwa. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tej sytuacji.
Nick gracza: |KOMIS|tobia$z
SERIAL:07DC8D41A81FF8651734874CA44EF292 -
Siemka,
mam problem z kontaktem z graczem, od którego zamówiłem do fabryki buffalo jakoś 2-3 dni temu. Gracz zmienił prawdopodobnie nick i jakakolwiek komunikacja z nim stała się nie możliwa. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tej sytuacji.
SERIAL:07DC8D41A81FF8651734874CA44EF292@Huffi Jego nick to SPRZEDAM-KOMIS
-
Siemka,
SERIAL:07DC8D41A81FF8651734874CA44EF292@Huffi sory mordzia nie zapisałem twojego nicku, buffek czeka gotowy pod fabryką
Jak bedziesz na serwerze to napisz. Pozdro -
Sprawa rozwiązana, zamykam.
-
L LouisRossi zablokował ten temat dnia
-
L LouisRossi przeniósł ten temat z Pomoc dnia
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się