Skarga na Kakao
-
@Kakaao proszę o wypowiedź.
-
Tak staranowałem za co przepraszam, mogę oddać za naprawę pojazdu.
-
W takim razie czekam na potwierdzenie od gracza @macivss czy gotówka trafiła na konto.
-
@Vertan za naprawe to tam nie potrzebuje bo i tak tylko silnik naprawiam a to sa zerowe koszty szkoda bardziej tych okolo 900$ co bym za ten kurs dostal
-
@Vertan za naprawe to tam nie potrzebuje bo i tak tylko silnik naprawiam a to sa zerowe koszty szkoda bardziej tych okolo 900$ co bym za ten kurs dostal
@macivss Jeśli za naprawę nie potrzebujesz to spoko, sprawa wyjaśniona? Co do kursu jaką mam pewność, że taki akurat jechałeś? Tego nikt nie wie.
-
@macivss Jeśli za naprawę nie potrzebujesz to spoko, sprawa wyjaśniona? Co do kursu jaką mam pewność, że taki akurat jechałeś? Tego nikt nie wie.
@Kakaao jezeli trzeba moge podeslac klipa od momentu kiedy biore ten kurs do momentu w ktorym wpadam do wody
-
@Kakaao jezeli trzeba moge podeslac klipa od momentu kiedy biore ten kurs do momentu w ktorym wpadam do wody
@macivss co to ma do rzeczy jeżeli ci mowie ze uszkodziłem pojazd to zapłacę za naprawę
-
@Kakaao ale mnie koszty naprawy nie interesuja stracilem przez ciebie 900$
-
@Vertan co robimy w tej sytuacji?
-
Sprawa została wyjaśniona na serwerze.
-
V Vertan zablokował ten temat dnia
-
V Vertan przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się