roger
-
[center]
Pochwały dla Moderatora @roger [/center] -
Pochwalający/a: arwi74
Pochwalany/a: roger
Powód: Bardzo pomocny i bezproblemowy człowiek nie dość, że rozwiąże najtrudniejszą sprawę w mgnieniu oka to dodatkowo naprawdę dba o porządek za serwerze widać to po ilości raportów które obsługuje -
Pochwalający/a: Dekroo
Powód: Roger jest niezwykłym moderatorem, który wykazuje niezrównaną kompetencję i profesjonalizm w swojej pracy.
Roger doskonale rozumie zasady które panują na serwerze i potrafi odpowiednio wyznaczać karę dla osób łamiących regulamin. Ponadto, Roger posiada wyjątkowe umiejętności komunikacyjne. Potrafi zachować spokój i profesjonalizm nawet w trudnych sytuacjach. Roger również ma szybki czas reakcji na raporty, niezależnie od ilości, zawsze potrafi utrzymać płynność pracy i pomóc jak największej ilości osób. -
Pochwalający/a: Ja
Pochwalany/a: Rogerito
Powód: Patrząc na sytuacje która się wydarzyła Roger wiele razy mimo tego że pisaliśmy o pochwale itp. nigdy jej ode mnie nie dostał bo traktowałem to jako żarty, to że obroci mi pojazd za pochwałe czy inne głupie rzeczy które rzekomo miał by za to robić to śmiech totalny. Roger jako jeden z niewielu osób posiadających range nie ma kija w sraniu przez co jego pomoc zaopatrza się różnymi śmiesznymi sytuacjami. Pozdrawiam tego gościa bo jego pomoc wraz z odrobiną uśmiechu nadaje kolorów gdy jest sie w chujowej sytuacji.
Zawsze na czas, rzetelnie mimo problemów -
Pochwalający/a: GODsznapo.
Powód: Kompetentna osoba na stanowisku, pomocny w każdej sytuacji. Nigdy nie zdarzyło mi się, aby roger odmówił udzielenia pomocy. Duzo organizowanych eventów przez moderatora. -
Pochwalający/a: Sew3ryN*
Powód: Bardzo aktywny moderator, który nie udaje szeryfa i przede wszystkim jest bardzo w porządku. Szybko ogarnia raporty, często współorganizuje eventy i zawsze rozpatruje sprawe obiektywnie. Często także poprawia humor -
-