Podanie do frakcji SAMC arwi74
-
Nick: arwi74
Discord: arwi74#3127
UID: 7279
Serial: DAC08A7AF90B325B81D96C4FA164BBA3
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
Czy byłeś karany na serwerze: Tak dostałem raz bana za afk na służbie natomiast było to związane z wyjazdem ze straży i odwołałem się od niego jeszcze tego samego dnia
Coś o sobie: Hejka jestem Seba. Ratol i strażak w wolnych chwilach DJ i programista. Uwielbiam kontakt z ludźmi jestem pozytywnym świrem dla którego nie ma problemów są tylko tematy które trzeba rozwiązać ;D.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Tak jestem ratownikiem kpp śmigam w karocy już 4 rok na zabezpieczenia medyczne imprez masowych oraz transporty. Dodatkowo bardzo dużo wyjazdów ze straży jest medycznych gdzie przeważnie załoga pozwala mi koordynować ich działania.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem osobą która jest gotowa do pełnienia służby na naprawdę wysokim poziomie. Ratownictwo to moja pasja i poziom KPP to wiele za mało mówić o moich możliwościach. Rozpoznawanie rytmów, stosowanie podstawowych leków czy też trafne diagnozy to tylko ułamek tego co potrafię
Coś od siebie: Torba R1 -
Podanie przyjete, zglos sie do @AwaR w celu ustalenia spotkania oraz dodania do panelu
-
-