Skarga na Babula.*cvt
-
Data i godzina zdarzenia: 6:30AM-6:59AM
Nick: Kubzon
Nick oskarżonej osoby: Babula.*cvt
Mój serial: 6F0B45F068D6E1D2B91190E9240A5BB3
Opis: Gracz przez okres ponad godziny trollował innych graczy na moście między SF a FC. Jeździłem na taxo około 2 godzin i nagle spotkałem gracza Babula wraz z kumplem z ASAPD (widzialem dwa razy, nagranie mi się nadpisało więc tego nie dodaję, którzy przy użyciu Moonbeama oraz zajechanego Perka tworzyli plamy na całym moście, pierwotnie kilka mówię spoko, moze faktycznie wysiadl, zgasl cokolwiek. Po paru przejazach gracz dalej kampił w okolicy mostu i dokładał plam (do sprawdzenia w logach jesli moje wideo jest malo wiarygodne) że w przeciągu godziny chyba starł shift w klawiaturce na paleniu tego strucla. Po tym jak okolo godz 7 czasu PL zostały zawalone 4 pasy (cały most) zatrzymałem się aby zapytać czy z gracza mózgiem aby na pewno jest wszystko okej, podjął próbę ucieczki - podjechałem kawałek, zajechałem drogę - dołączam SS zwracam 20 euro za ewentualne szkody, gracz próbował mi oddać twierdząc, że woli napisać skargę, oddałem i wylogowałem się z serwera (jestem spokojnym typem gracza, który na Mta spędził kilka tyś godzin i osoby, które mnie znają wiedzą doskonale, że nie jestem typem odwalacza a wręcz osoby, która zawsze wyciąga ręce do pomocy, schodzi z taxo czy l2 w środku nocy i naprawia innym auta z mikro doli czy inne, akurat to osobna i indywidualna kwestia, ale chciałbym to zaznaczyć wielką literą, nie mam żadnych skarg, nie dostałem nawet warna jak do tej pory). Na nagraniach godzina jest -7h z racji, że mieszkam na stałe w Stanach Zjednocznych gdzie prowadze kilka biznesow i to jest argument ze nie wchodze tu odwalac, a pograc jak kiedys.. do tego też mogę dołączyć ss z sektorem dostawcy internetu, aby uniknąć oskarżeń o manipulacji od gracza, który jest typowym serwerowym cwaniaczkiem i trollem. Myślę, że to także świetna reklama dla organizacji, jacy porządni gracze goszczą progi organizacji. Liczę na podejście administacji, tak jak do reszty tematów czy to blokady ip czy innych problemów do tematu na poważnie, , bo naprawdę sprawia wrażenie aktywnej i uczciwej wzgledem graczy, wróciłem po kilku latach do mta tylko i wyłącznie ze względu na start tego serwera, ale przez takie ambitne jednostki jak gracz w tytule po prostu się odechciewa gry, jestem za stary na utrudnianie i takie zabawy mające na celu utrudnianie rozrywkę.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: Dołączam filmy z opisami (mam shot na 5 min back, nic nie wycinam aby również nie było zbędnych pytań. Odpuściłem wiele taranów mimo nagrań, bo nie jestem z tego typu ludzi ale nagrania chyba przedstawiają jasno, że to już gruba przesadaDowód zapłaty: https://zapodaj.net/95be8c724a960.png.html
Dowody w postaci filmów: https://www.youtube.com/watch?v=2Dgxy0QJmzI
-
Dowody nic sobą nie reprezentują, również nie ma żadnego gracza z ASAPD o którym wspominałeś może sobie go wymyśliłeś nwm mam to gdzieś
co do plam oleju na moście ja nic nie wiem nie chce wiedzieć ja tam tylko screeny robiłem i wysyłałem na discord organizacyjny a za ten taran itak ci oddałem bo przecież nie będę się bił o jakieś głupie 20e moim zdaniem skarga bez sensu -
@Babula To jak wytłumnaczysz to, że koledzy z cvt juz dwukrotnie stracili prawko za podobne akcje? Wraz z Jay_Cop (rowniez twoja organizacja) staliście na moście i waliliście plamy, gdzie 5 min wcześniej ich nie było i poza mną, tobą i Jay_Cop (widać tab na filmie, niestety nagranie z kolega z asapd zostalo nadpisane na jego szczescie, a recovery nie oplaca mi sie robic, logi zrobia robote, bo dobrze jestescie znani juz z plamek na mostach) było 2 aktywnych graczy z czego jeden LouisRossi, który pracował nad bazą SAMC (kilka min wczesniej zaczepiłem z pytaniem pod siedzibą SAMC, ale to nie wątek żeby go mieszać, bo nawet nie był na duty). Widać doskonale, że między przejazdami ilosc plam się zwiększa. 30 min temu płakałeś na /v jaki to serwer jest beznadziejny i ze twoje nadzieje się kończą po naprawie handlingów. Plamy są do sprawdzenia w logach, godziny są podane i tylko sobie grabisz serwerowy Trollku, o ile znoszę dużo, bo mam duzo stresu na codzien, znosze rozne zachowania tak ciebie zniesc nie moge, kilku graczy po wszystkim wylądowało w wodzie. Licze na powazne podejscie do sprawy i utrzymuje skarge z nadziejem, że wasza organizacja zaprzestanie trollowania w ten sposob. A Za taranek kolego mi oddales, ja ci przelalem spowrotem i wylogowalem z serwera, straszyles skargą, napiszesz jeszcze dzis czy liczysz na obrot spraw ze na podstawie tej skargi dostane prawko za zatrzymanie cie w delikatny sposob i zaplacenie za szkody? EDIT: Przepraszam kolega z ASAPD się nie załapał na tab, pare min przed walił plamki razem z tobą
-
mordo kto pytał to po pierwsze (btw to nie ma powiązania wgl w sprawie twojej skargi bo to co pisałem z innymi graczami na serwerze to cie nie powinno obchodzić poza tym nie pisałem ze serwer jest beznadziejny to są twoje słowa które próbujesz przypisać do mnie. Pisałem że gyby mki dzialaly tak jak teraz od początku to nikt by nie narzekał a już z paroma osobami pisałem co na temat mk i mają takie same zdanie. A co do pokładania nadziei to pisałem że pokładam nadzieje w tym serwerze ale z dnia na dzień są znikome lecz mocno wierze że serwer się utrzyma. Wszystko co napisałeś to jeden wielki farmazon który próbujesz przypisać do mnie jako moje słowa których w tym momencie się wypieram ) ja się raz odniosłem do sprawy a ty dalej drążysz. W tym momencie kończę z tobą dyskusję bo widzę że na siłę szukasz ogórka do pupci.
Pozdrawiam Seweryn -
@Kubzon Ziomek ja wstałem rano i wchodze na serwer i babulka do mnie pisze ej mordo chodz zobacz co sie dzieje na moscie obok bazy i podjechalem klockiem i sie smialismy na dc takze idk co ty mordko
-
@Jay_Cop Skarga nie dotyczy ciebie po pierwsze przez nadpisanie nagrania, a po drugie przez chociażby szacunek do twojej akademii i tego, ze ciebie bezposrednio nie nagrałem, także uważam wypowiedź za zbędną. Na Nagraniu doskonale widać sytuacje i to, że ilość plam się zwiększa a gracz ogląda każdy przejazd graczy, przez most po czym zaczyna uciekać. Chcecie zabłysnąć to polecam brokat z sklepu papierniczego. Ja wchodzę grać, nie odwalać i takie sytuacje jedynie odpychają mnie od rozgrywki, tak jak mówilem jestem tolerancyjny ale bez przesady, koledzy z organizacji juz sie przekonali, że nie warto celowo robić plam na moście, mam nadzieję ze nauczka bedzie sroga. pozdrawiam i oczekuje na wypowiedz administracji.
-
Nawet jakbym chciał zareagować to niestety nie moge, gracz został już ukarany za to przewinienie na serwerze przez @szafka_nocna. Mam nadzieje że zrozumiesz sytuacje, postaram sie mieć tych graczy na oku. Skarge odrzucam.
-
-