Skarga na KufDrahrepus
-
Data i godzina zdarzenia: Dziś ok. 16
Nick: Isa_
Nick oskarżonej osoby: KufDrahrepus
Mój serial: 8EDB5785C6510C13C04430D5173EC084
Opis: Jechałem sobie, zjechalem na wysepke/ pas wyłączenia a gracz na vmaxie się we mnie władował, w dodatku jego tłumaczenia
<< KufDrahrepus(29): śmiało pisz reporta, z prawego pasa zjechałeś mi pod nos
Raczej jeżeli by nie miał zamiaru mnie staranować normalnie by jechał asfaltem a on zjechał specjalnie na mnie.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/kFnhFHC -
Są to drogi szybkiego ruchu, jeśli widziałeś, że gracz zbliża się do Ciebie z dużą prędkością, dlaczego nie zaczekałeś aż Cię ominie, tylko zajechałeś mu drogę i nie dałeś mu szans na ucieczkę przed Twoim nagłym skrętem w lewo? Na nagraniu wyraźnie widać, że nie był to celowy taran. Skargę odrzucam i zamykam.
-
V Vertan zablokował ten temat dnia
-
V Vertan przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się