Pokaż swoje biurko
-
Witam,
Pochwalcie się jak wygląda wasze centrum dowodzenia. Na pewno niektóre pomysły na urządzenie stanowiska przydadzą się innym.
No więc zacznę:
Tak sobie żyję w akademiku. Miejsca dużo nie ma, ale pracuję nad tym. Przynajmniej schludnie jest. (pod biurkiem niekoniecznie xD)
A w domu tak to wygląda:
Teraz wasza kolej
-
Oto moje działkowe stanowisko
Wiem, nie do końca wszystko widać, aczkolwiek w tym momencie nie mam jak zrobić lepszego zdjęcia... ️
Najważniejsze, że nadaje się do grania na PyLife!Jak wrócę do domu to zrobie aktualne zdjęce myszy, czyli ważny element dzisiejszych standardów oraz grania w gry wideo.
Szału nie ma, tyłka nie urywa, ale zawsze coś
Pozdrawiam.
-
Cześć! Przyszła moja kolej na pokazanie mojego małego "centrum dowodzenia"
Jak widać kablologia troszkę do poprawy, jednak do zalet szczególnie zasługuje wygoda która pozwala na oddanie się wirtualnej rozgrywce na leżąco
Pozdrawiam ;]
-
Hej! z tej strony Hackle. Chcialbym sie pochwalic moim stanowiskiem gamingowym. Miesiac temu niestety mialem powazny wypadek podczas imprezy i nie jestem w stanie siedziec na normalnym krzesle :((. Aczkolwiek te stanowisko jest mega wygodne i nie musze sie wysilacz z zadnym poruszaniem sie po biurku :)). Mam nadzieje ze wam sie podoba!!!
-
Tematy po 7 dniach bez aktywności będą zamykane.
-
-