Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Apelacje od kar
  3. Archiwum apelacji
  4. Wniosek o odwieszenie licencji lotniczej (Sizim) ukarany przez (SeKu.)

Wniosek o odwieszenie licencji lotniczej (Sizim) ukarany przez (SeKu.)

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum apelacji
4 Posty 2 Uczestników 45 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • SizimS Niedostępny
    SizimS Niedostępny
    Sizim
    Moderator Zarząd SAMC
    napisał ostatnio edytowany przez

Nick: Sizim
    Serial: BF017304994981F55A9C40D089360653
    UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=7895
    Nick admina: SeKu.
    Powód zawieszenia licencji lotniczej: lądowanie poza lotniskiem
    Opis sytuacji: wylądowałem jak 3/4 serwera, które lata cropdusterem w celu zmienia kursu bo miałem do następnego 5000m i przy okazji zatankowałem się
    Dowody: przyznaję się do wylądowania poza lotniskiem
    Link do poprzedniego podania: brak
    Coś od siebie: Dostałem 36h godziny kary i uważam to za strasznie nieadekwatne do popełnionego uczynku, który to był karalny i tu się zgodzę, ale idąc tym tokiem myślenia większość osób co lata musiałaby ponieść podobną lub identyczną karę do mnie co tak się nie zdarza i z moich obserwacji istnieje pewne "przyzwolenie" na to(tzw. martwe prawo).. A jest tak, że jeżeli już takowa kara jest co widzę stosunkowo bardzo rzadko lub za "odwalanie" to jest ona mniejsza(tak zdaje sobie sprawę, że to argument anegdotyczny). Lecąc cropem i widząc któryś raz z rzędu 3/5km odechciewa się latać... A niestety tylko w ten sposób można to jakoś zmienić i mieć więcej przyjemności z gry gdzie cały serwer chyba na tym polega... Zgadzam się na karę, ale nie na tyle czasu jeżeli już takowa musi być, ale przynajmniej bądźmy konsekwetni i ustawmy taryfikatory, ostrzeżenia przed karą... Zreszta pisząc do samego członka administracji w celu spytania się o przyczyne takiej długiej kary sam przyznał, że z początku chciał mi dać niższą i nie rozwinął niestety tej myśli oprócz apelacji.. więc oto właśnie ją napisałem

SeKu.S 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • SizimS Sizim

Nick: Sizim
      Serial: BF017304994981F55A9C40D089360653
      UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=7895
      Nick admina: SeKu.
      Powód zawieszenia licencji lotniczej: lądowanie poza lotniskiem
      Opis sytuacji: wylądowałem jak 3/4 serwera, które lata cropdusterem w celu zmienia kursu bo miałem do następnego 5000m i przy okazji zatankowałem się
      Dowody: przyznaję się do wylądowania poza lotniskiem
      Link do poprzedniego podania: brak
      Coś od siebie: Dostałem 36h godziny kary i uważam to za strasznie nieadekwatne do popełnionego uczynku, który to był karalny i tu się zgodzę, ale idąc tym tokiem myślenia większość osób co lata musiałaby ponieść podobną lub identyczną karę do mnie co tak się nie zdarza i z moich obserwacji istnieje pewne "przyzwolenie" na to(tzw. martwe prawo).. A jest tak, że jeżeli już takowa kara jest co widzę stosunkowo bardzo rzadko lub za "odwalanie" to jest ona mniejsza(tak zdaje sobie sprawę, że to argument anegdotyczny). Lecąc cropem i widząc któryś raz z rzędu 3/5km odechciewa się latać... A niestety tylko w ten sposób można to jakoś zmienić i mieć więcej przyjemności z gry gdzie cały serwer chyba na tym polega... Zgadzam się na karę, ale nie na tyle czasu jeżeli już takowa musi być, ale przynajmniej bądźmy konsekwetni i ustawmy taryfikatory, ostrzeżenia przed karą... Zreszta pisząc do samego członka administracji w celu spytania się o przyczyne takiej długiej kary sam przyznał, że z początku chciał mi dać niższą i nie rozwinął niestety tej myśli oprócz apelacji.. więc oto właśnie ją napisałem

SeKu.S Niedostępny
      SeKu.S Niedostępny
      SeKu.

@Sizim Gracz napisał na ciebie raporta co oznacza, że pewnie widział ciebie z drogi, gdzie nie ma miejsca na wszelkie samoloty.
      Co do tego, że miałem ci dać krótszą karę - napisałem to w kontekście takim, że i tak jest krótka - a sytuacje, karę i czas kary oceniam i ustalam tylko i wyłącznie ja.

Karę jestem w stanie odwiesić jeśli obiecasz, że powstrzymasz się od takiego zachowania, będę miał ciebie na oku.

SizimS 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • SeKu.S SeKu.

@Sizim Gracz napisał na ciebie raporta co oznacza, że pewnie widział ciebie z drogi, gdzie nie ma miejsca na wszelkie samoloty.
        Co do tego, że miałem ci dać krótszą karę - napisałem to w kontekście takim, że i tak jest krótka - a sytuacje, karę i czas kary oceniam i ustalam tylko i wyłącznie ja.

Karę jestem w stanie odwiesić jeśli obiecasz, że powstrzymasz się od takiego zachowania, będę miał ciebie na oku.

SizimS Niedostępny
        SizimS Niedostępny
        Sizim
        Moderator Zarząd SAMC

@SeKu
        Dziwnie pisać czasie przeszłym, że miało się dać krótszą karę a i tak jest krótka ale ok...
        Postaram się powstrzymać przed takim zachowaniem

SeKu.S 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        1
        • SizimS Sizim

@SeKu
          Dziwnie pisać czasie przeszłym, że miało się dać krótszą karę a i tak jest krótka ale ok...
          Postaram się powstrzymać przed takim zachowaniem

SeKu.S Niedostępny
          SeKu.S Niedostępny
          SeKu.

@Sizim Kara zdjęta. Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa.
          [right]Zamykam[/right]

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          1
          • SeKu.S SeKu. zablokował ten temat dnia
          • SeKu.S SeKu. przeniósł ten temat z Apelacje od kar dnia
          Odpowiedz
          • Odpowiedz, zakładając nowy temat
          Zaloguj się, aby odpowiedzieć
          • Najpierw najstarsze
          • Najpierw najnowsze
          • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
          • Pierwszy post
            Ostatni post
          0
          • Kategorie
          • Ostatnie
          • Tagi
          • Popularne
          • Użytkownicy
          • Grupy