Wniosek o odwieszenie licencji lotniczej (Sizim) ukarany przez (SeKu.)
-
Nick: Sizim
Serial: BF017304994981F55A9C40D089360653
UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=7895
Nick admina: SeKu.
Powód zawieszenia licencji lotniczej: lądowanie poza lotniskiem
Opis sytuacji: wylądowałem jak 3/4 serwera, które lata cropdusterem w celu zmienia kursu bo miałem do następnego 5000m i przy okazji zatankowałem się
Dowody: przyznaję się do wylądowania poza lotniskiem
Link do poprzedniego podania: brak
Coś od siebie: Dostałem 36h godziny kary i uważam to za strasznie nieadekwatne do popełnionego uczynku, który to był karalny i tu się zgodzę, ale idąc tym tokiem myślenia większość osób co lata musiałaby ponieść podobną lub identyczną karę do mnie co tak się nie zdarza i z moich obserwacji istnieje pewne "przyzwolenie" na to(tzw. martwe prawo).. A jest tak, że jeżeli już takowa kara jest co widzę stosunkowo bardzo rzadko lub za "odwalanie" to jest ona mniejsza(tak zdaje sobie sprawę, że to argument anegdotyczny). Lecąc cropem i widząc któryś raz z rzędu 3/5km odechciewa się latać... A niestety tylko w ten sposób można to jakoś zmienić i mieć więcej przyjemności z gry gdzie cały serwer chyba na tym polega... Zgadzam się na karę, ale nie na tyle czasu jeżeli już takowa musi być, ale przynajmniej bądźmy konsekwetni i ustawmy taryfikatory, ostrzeżenia przed karą... Zreszta pisząc do samego członka administracji w celu spytania się o przyczyne takiej długiej kary sam przyznał, że z początku chciał mi dać niższą i nie rozwinął niestety tej myśli oprócz apelacji.. więc oto właśnie ją napisałem -
@Sizim Gracz napisał na ciebie raporta co oznacza, że pewnie widział ciebie z drogi, gdzie nie ma miejsca na wszelkie samoloty.
Co do tego, że miałem ci dać krótszą karę - napisałem to w kontekście takim, że i tak jest krótka - a sytuacje, karę i czas kary oceniam i ustalam tylko i wyłącznie ja.Karę jestem w stanie odwiesić jeśli obiecasz, że powstrzymasz się od takiego zachowania, będę miał ciebie na oku.
-
@SeKu
Dziwnie pisać czasie przeszłym, że miało się dać krótszą karę a i tak jest krótka ale ok...
Postaram się powstrzymać przed takim zachowaniem -
@Sizim Kara zdjęta. Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa.
[right]Zamykam[/right] -
-