Skarga na |KOMIS|BRS|Pixel
-
Data i godzina zdarzenia: 06.05.2023 okolo godziny 13
Nick: |KOMIS|Kapela69
Nick oskarżonej osoby:|KOMIS|BRS|Pixel
Mój serial: 68DF3E6B02531CC6D7B2076A5DB3F194
Opis: Gracz ciagle mnie wyzywa i prowokuje na czacie /v . Przymykalem oko na jego idiotyczne komentarze do czasu aż zaczał falszować logi moich wypowiedzi .
Wysyłanie obrazliwych bindow , jest niedozwolone a ten gracz wysyłal logi moich wiadomosci ktorych nigdy nie napisałem .
Biorąc pod uwage liczne obelgi w moją strone od tego gracza , które otrzymuje nie od dziś , + falszowanie logów wypowiedzi innyc graczy licze na surową kare dla oskarżonego
Dowody w postaci logów lub screenshotów:Dowody na obrażliwe teksty w strone graczy na czacie /v :
[2023-05-06 12:12:33] [Output] : 7> |KOMIS|BRS|Pixel: pewnie rucha
[2023-05-06 12:23:53] [Output] : 7> |KOMIS|BRS|Pixel: POZER
[2023-05-06 12:35:07] [Output] : 7> |KOMIS|BRS|Pixel: kapela ty cycka nie widziales
[2023-05-06 12:37:45] [Output] : 7> |KOMIS|BRS|Pixel: ok ciagnij druta
[2023-05-06 12:46:33] [Output] : 7> |KOMIS|BRS|Pixel: kapeli stary pakuje mu sie do lozka
[2023-05-06 13:03:22] [Output] : 7> |KOMIS|BRS|Pixel: XDD i matke przeproĹ›Dowod na falszowanie logów ( wysylanie na czacie /v wiadomosci ktorej nigdy nie napisałem . Wiadomosc jest bardzo obrażliwa i czuje się urażony )
[2023-05-06 12:59:47] [Output] : 7> |KOMIS|BRS|Pixel: << |KOMIS|Kapela69(82): Jestem gejem
[2023-05-06 13:02:13] [Output] : 7> |KOMIS|BRS|Pixel: << |KOMIS|Kapela69(82): Jestem gejemDowody przedstawione wyżej są tylko tylko dowodami z dnia dzisiejszego . Przedstawiają one naganne zachowanie gracza . Licze na sprawiedliwą kare .
Pozdrawiam ,
Kapela69 -
.
-
moje wypowiedzi nie usprawidliwiają falszowania logow
-
@Kapela69
Przecież ta skarga jest śmieszna XD Gość non stop prowokuje na różne sposoby np. chwaląc się na publicznym czacie premium, że zgłasza graczy i mówiąc o innym graczu, że jest psem, który szczeka i nic nie robi(a to tylko jedna z obelg do innych graczy). Wypowiedzi są wyrwane z kontekstu 1,2 jak i 3 linijka w ogóle nie odnosi się do gracza Kapeli.
I jestem przekonany, że większość graczy z czatu premium przyzna mi racje.
Krótko mówiąc wypowiedzi wyrwane z kontekstu. Wyślij wszystkie logi włącznie z tymi co ty pisałeś.
Pozdrawiam BRS PIXELMAFIA FEST
-
@Pixel
jezeli masz na mnie jakis dowod to prosze napisz na mnie osobna skarge ,
Skarga na ciebie jest napisana z powodu falszowania logow
-
@Kapela69 Nie będę się bawił w żadne skargi. Nie jara mnie pisanie skarg na innych graczy. Jeśli ty to lubisz to okej
-
@Kapela69 Tak się składa, że przeanalizowałem wszystkie Twoje wiadomości, dlaczego nie wkleiłeś pełnych logów, również tego co pisałeś do innych graczy, między innymi do oskarżonego? Najpierw prowokujesz, a później piszesz na graczy skargi, tak to chyba nie powinno wyglądać. Dla pewności sprawdziłem również wiadomości oskarżonego, zgadza się wszystko z tym, co wstawiłeś. Nie zmienia to jednak faktu, że obowiązuje Was, tak jak i wszystkich graczy czy administracji regulamin i zachowanie kultury osobistej na czacie. Chcąc być sprawiedliwym, nadaje na Was karę w postaci wyciszenia na serwerze, a Ciebie @Kapela69 proszę, byś zastanowił się nad swoim zachowaniem, bo nie jest to pierwsza sytuacja w której prowokujesz graczy, a później wykorzystujesz to pisząc na nich skargi i oczekujesz nałożenia kary. Sprawę uważam za rozwiązaną, zamykam.
-
-