Skarga na BlaxoreK
-
Nick: kochampiwo
Nick oskarżonego: BlaxoreK
Serial: B32C8F9FF2BA57F6F242F5190B067443
Data i godzina zdarzenia: 21:50
Opis sytuacji: Dostałem prawko na samoloty, po incydencie stanąłem obok strażników miejskich i odpaliłem animacje tyłem do nich, stałem na krawędzi chodnika bliżej barierki, nie utrudniałem przemieszczania się, nie zasłaniałem celownika suszarki ani nie utrudniałem przejazdu pojazdów na drodze, wszystko sklipowałem - od momentu warna do momentu kicka, uważam, że kick był niesłuszny a członek administracji nadużył swoich uprawnień.
Dowody: https://cdn.discordapp.com/attachments/802507379866206208/1103407884731162624/image.png
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/17FYzB7RYV17yN/d1337T4DKqwr?invite=cr-MSxDVzYsNTQyNjk5NjEsCoś od siebie: Pragnę, by członek administracji jakim jest Sz. P. BlaxoreK został odpowiednio ukarany - degradem do rangi niższej bądź naganą. Pozdrawiam.
-
Cześć, z racji tego, iż wywołujesz mnie do tablicy to Ci odpowiem krótko i zwięźle.
Dostałeś karę za zamach który zrobiłeś dodo, jest to jak najbardziej sprawiedliwa kara i do niej nie mam żadnych zastrzeżeń.
Kick który dostałeś to było brak zastosowania się do moim poleceń, chciałeś celowo zdenerwować pracowników USM jak i mnie bo doskonale wiedziałeś, że w tamtym miejscu się znajduję.
Dostałeś jedno bądź dwa ostrzeżenia pisemne na czacie abyś odszedł i skończył przeszkadzać im w grze, nadużywałeś celowo w moim kierunku animacji obraźliwych i za to w ostateczności dostałeś kicka.
Jeden z punktów regulaminu mówi jasno, nie piszemy skarg za nadane kary.
Wyrzucenie z serwera według mnie było jak najbardziej prawidłowe.Kończąc temat, Bover.. Rozumiem, że możesz mieć uraz do mojej osoby przez dziwnych ludzi z innego serwera ale serio, zachowaj to dla siebie.
Skargę zostawiam do rozpatrzenia przez ARCON.
-
Dostałeś karę za zamach który zrobiłeś dodo, jest to jak najbardziej sprawiedliwa kara i do niej nie mam żadnych zastrzeżeń.
Okej, do tego też nie mam zastrzeżeń (poza czasem kary, ale to już jest nie ważne) i nie o tym był temat.
Dostałeś jedno bądź dwa ostrzeżenia pisemne na czacie abyś odszedł i skończył przeszkadzać im w grze, nadużywałeś celowo w moim kierunku animacji obraźliwych i za to w ostateczności dostałeś kicka.
Czyli według ciebie, stanie z odpaloną animacją to przeszkadzanie w grze? Dlaczego? W czym to przeszkadza skoro nie torowałem żadnego przejadu/przejścia?
Jeden z punktów regulaminu mówi jasno, nie piszemy skarg za nadane kary.
Nie jest to skarga za nadaną karę, a skarga za nadużycie swoich uprawnień w nieumiejętny sposób.
Kończąc temat, Bover.. Rozumiem, że możesz mieć uraz do mojej osoby przez dziwnych ludzi z innego serwera ale serio, zachowaj to dla siebie.
Nie mam do ciebie żadnego urazu, ktokolwiek by to był - dostałby skargę
-
Ten post został usunięty!
-
Czyli według ciebie, stanie z odpaloną animacją to przeszkadzanie w grze? Dlaczego? W czym to przeszkadza skoro nie torowałem żadnego przejadu/przejścia?
Wykonuje swoje obowiązki w podobnie do sposobu działania Administracji na pierwszej odsłonie serwera, każda sytuacja jest indywidualnie też oceniana przeze mnie, są różne sposoby działania Administratora, jeden zrobiłby to samo a drugi miałby na takie rzeczy „wylane ciepłym moczem”, pozwalam na naprawdę dużo rzeczy, aczkolwiek jeśli dostaje wiadomości na czacie organizacyjnym czy też PW, że kręcisz się obok nich, przeszkadzasz animacjami to będę reagował, szły różne kicki od różnych osób za dziwniejsze rzeczy, ale przecież jak można wyrzucić za coś takiego??
Ja już się wypowiedziałem na ten temat, w mojej ocenie przeszkadzałeś im w pracy i celowałeś w moją stronę obraźliwe animacje, nie zastosowałeś się do moich próśb za co zostałeś ukarany wyrzuceniem z serwera. Szkoda, że nie pokazujesz całego zajścia od momentu zabrania licencji do wyrzucenia z serwera, pokazujesz tylko i wyłącznie urywek przed kickiem. Więcej nic do powiedzenia nie mam, jeśli Administracja RCON zdecyduje, że było to nadużycie to poszanuje ich decyzje, na ten moment więcej nic do dodania nie mam.
-
W momencie gdy dostałem warna, owszem stałem w kierunku SM'ów i im przeszkadzałem - nie będę tego ukrywał, aczkolwiek jak tylko dostałem warna, odwróciłem się i stanąłem w kompletnie innym miejscu nie przeszkadzając nikomu - a mimo wszystko dostałem kicka, dlatego właśnie uważam, że był on niesłuszny, bo ja do warna się zastosowałem
-
@bover
W moim mniemaniu kick jak najbardziej uzasadniony, przeszkadzałeś im od momentu pisemnego upomnienia, otrzymania ostrzeżenia i na końcu niestosowne animacje w kierunku USM jak i moim. Jedyną rzeczą, którą mógłbym od siebie dodać to fakt, iż mogłem dodać wzmiankę o niestosownych animacjach w moim kierunku w powodzie wyrzucenia.
Nie uważam zatem, że jest to nadużycie swoich praw.
Na tym chce zakończyć tą konwersacje i zaczekać na dezycję ARCON. -
Skarge odrzucam, @BlaxoreK ukarał Cie za specjalny zamach dodo, później sam prowokowałeś go animacjami i przeszkadzałeś w pracy USM. Junior moderator postąpił słusznie.
-
-