Fezzi
-
[center]
Pochwały dla Junior Moderatora @Fezzi [/center] -
Pochwalający/a: Olejo$$ek
Pochwalany/a: *AF_Fezzi
Powód: Bardzo pomocny , miły i szybko reaguje na rapsy gorąco polecam oraz życzę powodzenia i sukcesów -
Pochwalający/a: Norbercik.
Powód: Super człowiek, na reporty odpowiada w sekunde ( jezeli wezmie go ). Nadaje sie w 100% na tym stanowisku. Pozdrawiam go cieplutko i zycze dalszych sukcesow! -
Pochwalający/a: SH_kabeiks
Pochwalany/a: Fezzi
Powód: Chciałbym pochwalić wyżej wymienionego Junior Moderatora serwera za doskonałą pracę, którą wykonuje. Jest to człowiek, który jest bardzo zaangażowany w swoje zadanie i zawsze działa z pełnym profesjonalizmem. Jego umiejętności są naprawdę godne podziwu. Potrafi utrzymać spokój i porządek na serwerze, a jednocześnie dbać o to, by gracze czuli się swobodnie i mogli cieszyć się grą bez niepotrzebnego stresu. Nie tylko dobrze radzi sobie w trudnych sytuacjach, ale także potrafi z łatwością rozwiązywać wszelkie problemy, jakie mogą się pojawić na serwerze. Jest skuteczny i wydajny, a jednocześnie cierpliwy i taktowny w kontaktach z graczami. -
Pochwalający/a: osakodzi
Powód: Najlepszy junior moderator na tym serwerze zawsze pomoze nigdy nie trzeba czekac na pomoc 10 minut jak w innych wypadkach licze ze dostanie sie na duzo wyzsze stanowisko -
Pochwalający/a: RiceX*
Powód: Świetny gość, szybko reaguje na raporty oby tak dalej -
Pochwalający/a: Zapytajnik?*air
Powód: Bardzo pomocny junior moderator trzyma poziom!! Nie zmieniaj sie nigdy kc kc ! -
Pochwalający/a: yezus
Powód: Pomógł mi odbugować samochód i pomógł mi odebrać mój kursik za 800 tepając mnie idealnie w blip obok. Bardzo pomocny chłopak -
Pochwalający/a: KufDrahrepus
Powód: Bardzo pomocny, praktycznie od razu odpisuje na pm, przede wszystkim uprzejmy pozdro oby tak dalej -
Junior Moderator opuścił skład administracji serwera
-
-