Skarga na Fezzi - ponownie
-
Nick: Admaxis
Nick oskarżonego: Fezzi
Serial: AE3CA8DF2D1E60B17720A90F5FC133B4
Data i godzina zdarzenia: 2023-05-02 19:44:35
Opis sytuacji: Jechałem sobie mostem SF-AP i nagle gość jechał w mój pas i nagle skręcił na swój. Nie było żadnego zderzenia, pojechałem sobie dalej i nagle gość mi pisze, żebym płacił za szkody, bo go uderzyłem, chociaż uderzenia nie było. Prawko zostało zabrane bezpodstawnie.
Dowody: Nie mam. Wystarczy, że sprawdzicie w danym momencie ile premier miał hp przed zderzeniem i po zderzeniu. Gdybym w niego uderzył, to nie pojechałbym dalej, a silnik w sultanie by zgasł i byłoby, że odpalam silnik, a takiego czegoś nie ma.
Coś od siebie: Proszę o zdjęcia prawka i ukaranie Junior Moderatoraadmaxis - Clipped with Medal.tv
144 Views. Watch admaxis and millions of other GTA: SA videos on Medal, the #1 Game Clip Platform.
Medal.tv | #1 Free Clip Platform (medal.tv)
Tutaj jest te wideo. Proszę, aby zostało przesłane całe wideo z zajścia czyli 15-20 sekund, bo ono jest ucięte tak, aby wyglądało, że to jest moja wina. Po dalszym uderzeniu, niech pojawi się wideo co się stało dalej, to będzie widoczne, że nagle mnie nie ma, a sam gracz wierdzi, że ma upload 50kb/s.
https://prnt.sc/FmxWalxHpZYz
Skoro nic nie było, to niech wrzuci tutaj całe wideo z zajścia, a nie ucina tak, że wychodzi, że rzeczywiście uderzyłem w niego. -
Bardzo chetnie wyslalbym ci pelne wideo, tylko problem jest w tym ze medal po edycji klipa (ucieciu) usuwa glowny plik wideo z komputera i publikuje jedynie ten wyciety fragment, wiec tego nagrania poprostu juz nie mam
-
@Admaxis Skargi za nadaną karę odrzucamy, a więc przekieruję cię do działu apelacji od kar i tam się wypowiedz i opisz jak sytuacja wyglądała z twojej strony.
-
Tak jak wyżej, nie piszemy skarg za nadane kary.
-
-