Skarga na louisrossi*f4e
-
Nick:Jay_Cop
Nick oskarżonego: louisrossi*f4e
Serial: 0308F02023B2E7154EE06B8854F59AC2
Data i godzina zdarzenia:23:00 01.05.2023
Opis sytuacji:Administracja robiła derby, a wiec na nie poszedłem jeden z moderatorów był zalogowany na służbę USM. Dzień wcześniej ten moderator wyrzucił mnie z powodu braku znajomości regulaminu straży miejskiej. A czy on zna regulamin, skoro go łamie? Wydaje mi się, że skoro stworzyliście regulamin, to ma on obowiązywać go wszystkich również członków administracji. W dodatku jeden gracz na derbach przypadkowo sobie wysiadł z pojazdu, a moderator nie chciał mu dać nowego pojazdu i napisał „trudno”. Może administrator nie chciał, aby ten gracz wygrał event? Na to pytanie może sam odpowie. Również chciałbym wrócić do wczorajszego dnia, kiedy otrzymałem mute CBK 1 dzień za puszczenie binda tekstu piosenki, który zawiera słowo „kurew”. Dzisiejszego dnia gracze przeklinając na czacie /v /atc nie otrzymywali takich kar. Moderator dyskriminuje graczy dzieli ich na gorszego/lepszego? Czy może po prostu robi to ze złości, bo nie potrafi przedstawić graczom dowodu, którego oczekują.
Dowody:https://imgur.com/a/VGhyEFu
Coś od siebie:Mam nadzieję nie będziecie chować sprawy pod dywan tylko rozpatrzycie tę skargę i ukaracie odpowiednią karą tego moderatora.
-
@Jay_Cop Nie piszemy skarg za nadane kary to po 1.
Na evencie były zasady, gracz je złamał dlatego moderator go wyrzucił, każdy miał wystarczajaca ilosc czasu na zastosowanie sie.
Co do pisania trudno i o tym nie daniu szansy, to nawet nie bylem ja.
Za swoje zachowanie, prowokacje, brak kultury i obrażanie mnie nawet na discordzie twoja kara powinna być dłuższa niż te 12h które nadałem.
Nie jestem jedynym administratorem na serwerze i nie mam oczu z tylu glowy, nie jestem w stanie zobaczyc wszystkiego. Ciebie ukaralem bo robiles to w moja strone i przy mnie.
-
Skarga dotyczny głównie tego, że nie przestrzegasz regulaminu urzędowej straży miejskiej. Co do wyrzucenia tylko wspomniałem, ponieważ otrzymałem od ciebie kicka za nieznajomość regulaminu. Skoro chcesz sobie popracować, to zejdź z duty moda i przestrzegaj regulaminu, jak wszyscy.
-
@Jay_Cop Nie pracowałem ani nie czerpałem żadnych korzyści z pracy ani z eventu.
Nie wspominasz o kicku, tylko o mute na 12h który zdecydowanie był za krótki, po twoim zachowaniu kara powinna być dłuższa.
Napisałeś apelacje po totalnym zwyzywaniu mnie na discordzie, odrzuciłem Ci ją i po minucie napisałeś kolejną przez co dostałeś mute na forum.
Napisałeś poprzednią skargę za karę * Nie piszemy skarg za nadane kary *
Teraz dodałeś dosłownie to samo, tylko dodałeś sobie podpunkt który nie ma żadnego odniesienia do tego co jest w regulaminie (jw.)Więcej do powiedzenia nie mam, pozdrawiam.
-
,,Dzień wcześniej ten moderator wyrzucił mnie z powodu braku znajomości regulaminu straży miejskiej. '' Nie czerpałes z tego korzyści wypadało by zejsć z duty.Gracz który ogląda auta na giełdzie też nie czerpie np korzyści ale kick/warn by dostał za to.Już mi nie chodzi o tego muta bo przy nadawaniu tej kary zachowałes sie jak ostatnia faja.
Rozmowa nasza była zaraz po kicku a mute dostałem 20/30 minut po zakonczeniu naszej rozmowy i tylko puszczałem sobie binda. -
A co do zwyzywania na discord jaka by była twoja reakcja na takie zachowanie? Zostaje podwójnie ukarany bez powodu i ty bedziesz mi wmawiał ze ja cos zrobiłem gdzie tego nie zrobiłem następnym razem zrob sobie nagranie albo ss żeby to udowodnić bo ja dam sobie ==== uciąc ze tego nie zrobilem.
-
Junior Moderator został ukarany za złamanie zasad USM, wszystkie inne zarzuty po wstępnej weryfikacji są dla mnie bez sensu. Skarge odrzucam.
-
-