Skarga na louisrossi*f4e
-
Nick:pumaOfficial
Nick oskarżonego:louisrossi*f4e
Serial: 6DB95A688B5E8DAB7CBA2AFBED695224
Data i godzina zdarzenia:13:00
Opis sytuacji: osoba zorganizowała event i zamiast pisać to na lokalnym czacie to specjalnie spamią co 20 sekund na różowo żeby wszyscy nawet ci co nie chcieli brać udziału to widzieli po co? żeby ewidentnie zwrócić uwage że to oni są w administracji i myślą że mają wyższą range a powinni pomagać graczom a nie ich jeszcze wkurzać Napisałem do nich miło zeby pisali to na lokalnym czacie a w zamian dostałem jedną chamską odpowiedz. Taki spam był ciągle taki jak na dole.
Dowody:https://imgur.com/a/JWRYkQl
Coś od siebie: Takich osób nawet nie powinno być w administracji nie wiem co oni tu robią. W administracji powinni być osoby dojrzałe i z doświadczeniem a nie urwali się z poradnikami z internetu i jedyne co potrafią to tylko pokazywać że mają władze. -
Nie wiem, mam prawo podejrzewać że nie byłeś nigdy na evencie - więc wyjaśnię, dlaczego postąpili tak a nie inaczej - jest tam ogromny spam, wiele osób na raz pisze na czacie lokalnym i niestety, ale gdyby pisali na lokalnym to połowa albo nawet i więcej graczy nie zobaczyłaby ich wiadomości.
Skarga jest bezzasadna, po to jest czat globalny aby komunikować się z większą grupą osób (np. ludźmi będącymi na evencie), ma też dlatego specjalny kolor żeby wyróżniać się ze spamu, który bywa w takich miejscach. Bardzo mi przykro, że Cię to zezłościło, ale nie mam za co ukarać juniora. Skargę odrzucam.
Zamykam.
-
-