Aktualizacja Regulaminu Urzędowego Strażnika Miejskiego
-
Witam,
proponuję dopisać do regulaminu informację odnośnie tego, że wjazd do mechanika, na posesję, na stację itp. to nie są skrzyżowania. Więc, by móc suszyć nie trzeba być od takowych w odległości 30m.
Pozdrawiam,
BuszMen -
@BuszMen jak najbardziej na +. Tak czy siak jak nie wprowadzą tego teraz, to wprowadzi to frakcja, która zajmie się SM.
-
Dział propozycji masz tu: https://forum.pylife-rpg.pl/category/29/propozycje
Swoją drogą - każdy rozgarnięty członek ekipy, a w szczególności osoba która ma jakiekolwiek choć minimalne pojęcie o ruchu drogowym nie uzna suszenie przy wjeździe na mecha za czyn zabroniony, tym samym - punkt to tak trochę na siłę. Takie rzeczy przydałoby się ewentualnie jasno określić w KRD, opisując czym są skrzyżowania xD
-
@Nowak tu niestety nawet problem ma ekipa serwera. Znajomy, wykonywał pomiar naprzeciwko Tunera SF (można bo z obu stron od skrzyżowań/zakrętów jest 30m) i dostał kicka z tego tytułu. Dlatego moim zdaniem powinno być coś takiego wprowadzone do czasu, aż nie będzie frakcji, które będą egzekwowały ten regulamin.
-
@Nowak już raz dostałem za to zakaz pracy urzędowej
Więc nie do końca się z Tobą zgodzę -
Jeśli miejsce zgodne z reg. suszenia to apelacja+screen miejsca w dowodach, będziemy weryfikować
-
@Nowak no i masz, tak jak mówiłem. I musiałem pisać patrz: Skarga na Ziomal
-
Tak jw. wspomniał Nowak, jest od tego specjalny dział propozycji, w razie problemów śmiało można napisać skargę, w przyszłości USM zajmie się frakcja, zamykam.
-
-