skarga na |TUNE-LV| TomeczeK
-
Data i godzina zdarzenia: mniej wiecej 23:49 27.04.2023
Nick: rzulty
Nick oskarżonej osoby: |TUNE-LV| TomeczeK
Mój serial:D1F151E910B0722F672405F20BF14DB4
Opis: dał tune bez pytania na moim stano
Dowody w postaci logów lub screenshotów:
https://imgur.com/a/GmzL8hv - nagranie -
Wypowiem się w temacie, bo widziałem co nie co w tej sprawie. Gracz otrzymał stosowną karę w trakcie gry za podobną sytuację kilka minut potem:
|TUNE-LV|TomeczeK otrzymał/a ostrzeżenie od OjczeWasz: proszę opuść stanowisko
|TUNE-LV|TomeczeK został/a wykopany/a przez OjczeWasz, powód: próba zajmowania stanowiska, trollowanie
Gracz czaił się na zajęte stanowisko tuningu, najpierw bez wziętej pracy, a potem rozpoczynając pracę włączył się jako drugi na jedno stano. Informowałem gracza, że to co robi to zajmowanie zajętego już stanowiska. Zamiast odejść do innego miejsca, wolał zajmować mój i swój czas na trollowaniu, nie zajmując innego stanowiska, a jedynie stojąc obok już zajętego i ignorując moje prośby i ostrzeżenia.
Pragnę też z tego miejsca poinformować gracza rzulty, że jeśli widzę dwóch mechaników na jednym stanowisku to proszę nie wbijać na serwery Discord po to, by żebrać i błagać o wyrzucanie tego jednego konkretnego gracza ze stanowiska, bo argument "byłem na stanowisku od godziny" u nas nie istnieje. Nie mamy jak tego sprawdzić, czy ktoś wcześniej przed naszą interwencją stał w innym miejscu czy nie, dlatego też w przypadku braku możliwości dogadania się wyrzucamy obu mechaników.
Sprawę pozostawiam do rozpatrzenia właściwym osobom.
-
-
Płacz więcej ,,psie'' ~ cyt. rzulty
-
-
@TomeczeK na tamten moment nie wiedziałem o tym, gdy to zrobiłem to się dowiedziałem ze nie można tak robić, krótko mówiąc o tej skardze powiem że gracz został ukarany za przebywanie na moim stanowisku a nie za skorzystanie z niego poZDRo.
-
@OjczeWasz nie błagałem o nic takiego, poprosiłem cię bo stał na moim stanowisku chciałem zebys go przegonił, jeżeli chodzi o sam tuning gracza na moim stano to mówiłem ze się tym zajmę w skardze kolejne poZDRo
-
@OjczeWasz napisał w skarga na |TUNE-LV| TomeczeK:
Gracz czaił się na zajęte stanowisko tuningu, najpierw bez wziętej pracy, a potem rozpoczynając pracę włączył się jako drugi na jedno stano. Informowałem gracza, że to co robi to zajmowanie zajętego już stanowiska. Zamiast odejść do innego miejsca, wolał zajmować mój i swój czas na trollowaniu, nie zajmując innego stanowiska, a jedynie stojąc obok już zajętego i ignorując moje prośby i ostrzeżenia.
Gracz został ukarany zakazem pracy na 2 dni. Skarga rozpatrzona, zamykam.
-
-