Skarga na Qudek_exe
-
Data i godzina zdarzenia: 25.04.2023 23:00
Nick: Poszkodowany
Nick oskarżonej osoby: Qudek_exe
Mój serial: 1C72082E0D83D9GFC92900KS08223727
Opis: Witam, chciałem pożyczyć znajomemu 2k EUR. Jednak wpisałem za dużo zer i wyszło 200k oraz pomyliłem ID na które miał dojść przelew zamiast do gracza MegaBlue.exe pieniądze otrzymał Qudek_exe który po prośbie zwrotu w wiadomości prywatnej napisał do mnie "spierdalaj frajerze xddd" po czym opuścił serwer. Proszę o pilne rozwiązane skargi oraz ukaranie gracza który ma już skargę na forum w ostatnim czasie. Prosiłbym o cofnięcie przelewu na konto MegaBlue.exe UID: 6850Z poważaniem
Poszkodowany -
Gracz zmienił nick na loczek
-
Popraw swój nickname z gry, nie ma zarejestrowanego konta z nickiem "Poszkodowany"
-
Też troche nie rozumiem... Jakim cudem wysłałeś "przypadkiem" graczowi 200k skoro jest potwierdzanie przelewania dużych kwot..
[center]
[/center] -
Proszę o wypowiedź - wstawienie kwoty oraz dowodu na przelew oraz Waszą umowę. Sprawa będzie rozpatrywana tam, ten temat zamykam.
-
N Nowak zablokował ten temat dnia
-
N Nowak przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się