Skarga na pulonidas.TZ, kobaaa
-
@kropka-0
Robienie z siebie ofiary na czacie podczas jednego clipa ktorego wstawiles. Oto nagranie kilkanascie minut przed twoim nagraniem, wku*les caly serwer. Wszyscy sie obrocili przeciwko tobie po zaloznym trollowaniu wiec jak to sie mowi, mieczem wojujesz od miecza giniesz. Czekam az zaplacisz za naprawe moich trzech aut, podwieziesz mnie lotnisko SF (zabiles mnie jak tam szedlem). + okolo 10 innych aut ktore zniszczyles. Mowisz cos o wyzwiskach, ale to ty masz -11PG
![1c27e533-5ff8-4620-b62e-c40646972dff-image.png](/assets/uploads/files/1682394045874-1c27e533-5ff8-4620
-b62e-c40646972dff-image.png)- Naprawilem jedno auto przed chwila i zniszczyles mi je wpierdzielajac sie w mechanika. (https://imgur.com/a/w8Doqx5)
-
@kobaaa człowieku ale z kogo ty debila robisz, sam celowo taranowałeś mnie z swoimi koleszkami wyzywaliscie mnie, więc nie dziw się ze zacząłem robić to samo. T nie jest żadne wytłumacznie .
Zwyzywałeś mi rodzine, to się troche zdenerowawałem i wyprowadzilo z równowagi no chyba normalne -
Czekam na screenshot, loga czy cos podobnego z wyzywaniem rodziny! Administracjo! Szukaj! XD
Co ty mi mowisz o zaczynaniu, myslisz ze nam zalezy na taranowaniu nowego gracza? To czemu skargi na ciebie byly godzine wczesniej od twojego pierwszego clipa? Jezdzisz cysterna jak przyglup, utrudniasz nam gre to my utrudnimy tez tobie. Pozdro
-
@kobaaa przygłupem sam jesteś, nie wyzywaj mnie już i daj mi spokój bo i na forum Cię zbanują.
czekam na adminstracje -
@kropka-0 Piszesz skarge na osoby ktore taranowałes bez powodu i zabijałes.Kiedy każdy próbował cie zablokować i trzymać aż ci sie znudzi i wyjdziesz z serwera.Pisałes ze masz wy==== na ten serwer i ci to lata.Potem że przeszkadzamy ci w pracy wez ty się zdecyduj co ci sie dzieje chłopaczku chcesz isc na discord a sie nie odzywasz i wychodzisz ..... Skarga bez sensu.
-
@Jay_Cop aha czyli znów mi grozisz że mnie zwyzywasz na discord... To już przechodzi ludzkie pojęcie, jak nie w grze to myśli że na discordzie będzie mógł mi ubliżać.
-
-
@kobaaa a i ogólnia ta manipulacje na tych twoich nagraniach jest niezła, nie dość że co chwile cięcie to jeszcze jestes tak głupi że widać dokładnie jak mnie taranujecie
-
@kropka-0 Smutne jest to że edytowałeś swoje wiadomości żeby zrobić z siebie ofiarę.Nie wiem czy wiesz istnieje takie coś jak logi wystarczy wpisać swój nick i widać wszystko co pisałeś i do kogo pisałeś i zwłaszcza że obrażałeś serwer.Play YouTube Life to jest legenda ludzie tutaj wrócili aby wspomnieć stare dobre czasy a niektórzy nawet dzieciństwo.
-
@kobaaa, @pulonidas rozumiem że gracz wam utrudniał rozgrywkę ale to nie jest powód aby robić dokładnie to samo w jego kierunku, przez to że gracz posiadał 3 godziny na serwerze stwierdzam że wbił na serwer tylko "poodwalać". Skarge odrzucam a was prosze o większy poziom w następnych takich sytuacjach niż taranowanie gracza i ubliżania mu poprzez wyzwiska.
-
-