Skarga na VirtualX*
-
Nick: kawIor
Nick oskarżonego: VirtualX*
Serial: 2FBECF598657138BD1487137E11FE223
Data i godzina zdarzenia: 26.04.2023 18:15
Opis sytuacji: A więc tak. Przyjechałem na Garcie do mecha po czym zobaczyłem, ze mechanik jest pusty. Zatrzymałem sie na moment gdy po chwili moderator jakim jest VirtualX* przyleciał jetpackiem i przeteleportował gracza na mechanika (prawdopodobnie na miejsce tunera). Ogólnie dowiedziałem sie po jakims czasie, ze to ja niby miałem zabijac gracza, którego VirtualX* teleportował na garcie co jest kompletna bzdura ponieważ gracza Finlandia zabijał gracz Domino..(reszta nicku), który dostał ukarany poprzez zabranie prawa jazdy, ponieważ zrobił to drugi raz. Po tej sytuacji zawiść moderatora i brak przyjęcia błędu na klate skłoniła go do przeteleportowania mojego samochodu do przecho pod wymówka blokowania wjazdu do mechanika + auto stało dłużej niż minute (słowa VirtualX*) Okej, moze w jakimś stopniu auto blokowało chwilowo przejazd jednakże dalej dało sie wjechać normalnie na staniwsko. A to, że powiedziałeś ze auto stało ponad minute to było kłamstwo w wirtualne oczy. Niżej wysyłam dowody w postaci nagrań.Dowody:
wyteapnie auta bo blokuje i stoi powyzej minuty: https://www.youtube.com/watch?v=84KvHN297Ns
tepeanie gracza na mecha garcia: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/16y5LjopdVNKVs/gEoZzeqxh5NQ
Coś od siebie: Jak widać na wyżej załączonym nagraniu widzimy, ze auto stało na środku po czym przeparkowałem je do prawej strony za stojące przede mna buffalo jednakże i tak zostało wytepane a co do tego ze auto stało ponad minute to niestety stało moze 25 sekund. Nie odnosze sie do sytuacji z tepaniem gracza na miejsce pracy bo oczywiste jest to, ze takie zachowanie jest nieadekwatne do jego stanowiska. Sama reakcja mojego znajomego mówi sama za siebie i opisuje idealnie twoje zachowanie. Jtakie nieadekwatne i nieodpowiedzialne osoby maja mozliwosc dołączenia do administracji. Chciałbym aby zostały wyciągniete konsekwencje bo serwer ma dopiero 2 tygodnie a administracja robi taka szopke ze odechciewa sie grac i nie tylko ja mam takie zdanie, mozna zajrzeć na skargi na innego moderatora i ludzi juz to smieszy. Dziekuje za przeczytanie i pozdrawiam.
-
- Pisałem Ci, że nie miałem pewności czy to ty, czy nie ty zabijałeś pojazdem gracza pod nickiem Finlandia, lecz tepłem go, bo ktoś go zabił, więc dlaczego gracz miałby tracić czas na dobiegnięcie na tunera?
- Twój samochód blokował wjazd, stał na środku i ostrzegałem Cię, żebyś zabrał ten pojazd.
- Na nagraniu widać, że blokujesz blip do zatrudnienia się, jako tuner, co miałeś na celu ?
-
@VirtualX po pierwsze czy to byłem ja czy ktoś inny (zabijanie gracza) nie usprawiedliwia cię do teleportowania gracza na miejsce pracy. Gracz dlatego miałby tracić swój czas ponieważ może ktoś by był przed nim i to on by zajął miejsce tune. I chyba mało wiesz o adminowaniu serwera skoro piszesz takie glupoty. Sytuacja 2 samochod nic nie blokował, kazałes przestawic to przestawiłem za buffalo, nie było zadnej kolejki nikt na tym nie ucierpiał tylko twoje ego.(obejrzyj jeszcze raz dokładnie filmik). 3. Nie rozumiem po co o tym tu wspominasz? skoro to nie jest nic zwiazanie ze skarga, zachowanie poniżej poziomu. Ale dla satysfakcji ci podam dlaczego tak stałem : wjechałem do tune i zobaczyłem ze nikogo nie ma wiec szybko dalem info koledze, zobaczyłem gracza wiec z automatu sie cofnalem. Pozdrawiam
-
-
Dlaczego ktoś miał mu zajmować to miejsce? Obstawiam, że twój znajomy go rozjechał, a ty wjechałeś samochodem w blip, by ktoś inny nie wszedł na stanowisko tunera. Jeżeli, taki VDM mechaników byłby nie karalny, to podejrzewam że każdy by tak robił. Oczywista sprawa, gracz stracił swoje stanowisko, nie z swojej winy to go tepnąłem tam.
-
@VirtualX Chłopie co ty piszesz, oskarżasz mnie i mojego kumpla o cos co nigdy nie miało miejsca. Tak się zachowuje administracja? Obstawiać to ty możesz ale kolor w kasynie a nie, że ktoś coś zrobił. Nie, nie jest oczywistą sprawa, że gracz stracił stanowisko a ty go teleportujesz. Jest to zwykła faworyzacja i brak profesjonalizmu z twojej strony. I nie wiem po co ciągniesz temat, ze ja kogoś zabiłem albo blokowałem blipa bo to nie ma nic wspólnego ze skarga co znowu pokazuje twój brak profesjonalizmu i brak wiedzy na temat moderowania serwera.
Masz tu klipa gdy kazałem Diegowi relogac do sf bo garcia jest wolna, zrobil klipa bo gracz Dominopolo go perfidnie staranował wracając z garcii skąd prawdopodobnie zabił tunera. (potem powtórzył sytuacje i dostał zakaz prowadzenia pojazdów)
-
Nie ma jednoznacznych dowodów na zabójstwo gracza, Virtual na przyszłość proszę o nietepanie graczy w taki sposób dopóki nie otrzymasz stosownego dowodu (na fakt, że zginął chwilę wcześniej, chyba że byłbyś na miejscu lub widział to na specu).
Jeśli chodzi o wytepanie pojazdu do przechowalni - skoro członek ekipy prosił Cię o zabranie pojazdu to na pewno nie chodziło o to, byś przeparkował go dwa metry dalej, tylko np. udał się na parking, który jak z pewnością wiesz znajduje się na terenie mechanika. Miał prawo wytepać Twój pojazd, skoro olałeś jego polecenie.
Gracz Dominopolo skoro został ukarany to nie będę go karał ponownie, mimo że dowód został załączony.
Nie mam powodów by karać Virtuala, jest świeżym członkiem ekipy i ma prawo do popełnienia błędów. Napiszę jedynie informację dla całej ekipy, aby uregulować takie sytuacje na przyszłość. Zamykam.
-
-