Skarga na Dominopolo
-
Data i godzina zdarzenia: 26.04 17:57
Nick: Finlandia
Nick oskarżonej osoby: Dominopolo
Mój serial: FAD29CD6908743E27D07F9D3C96A4FB3
Opis: Stałem sobie na stanowisku Gracia na mechaniku tuner gracz wjechał i rozjechal mnie autem wysiadl z pojazdu tak zebym umarł.
Napisalem reporta admin mnie tepnal nastepnie gracz zaczal mnie wyzywac.
Szczerze gdzieś mam jaką kare podjemiecie co do niego straciłem stanowisko tunera o które zabieram od wczoraj siedziac i zcekajac i pytajac sie ludzi nie mozna nawet zarobić na tuenrze normalnie bo przryjedzie ci gość i cie zaibje pojazdem 3 razy. Póki jakoś nie zmienicie tego systemu to ja podziękuje na gre na tym serwerze bo jest to co najmniej śmieszne że gracze tak jak ja próbują zarobić na tunerze na garci i przez jedną akcje jakiegoś losowego gracza ktoś zabiera ci stanowisko i tyle było z twojego poświęcąnego czasu na serwerze na stanowisko, albo ogarniecie jakoś ten system albo wyłączycie po prostu na danym obszarze dostawanie DMG od pojazdu bo takie zachowania jak przejzdzanie mechanika nie powinny miec miejsca a tym bardziej to ze siedzie od wczoraj kampie na te stanowisko i w pare sekund trace cały mój czas podziękuje chyba za gre póki co jak tak to wygląda bo na żaden zwrot aalbo rekompendate nie licze bo i tak sie tym nikt nie zajmie a wy z nim zrobcie co chcecie.. bo i tak pewnie zanim go ktoś ukara to z tydzień lub dwa minie.Dowody w postaci logów lub screenshotów:
148 Dominopolo: zamknij ryj
148 Dominopolo: rozj**busie
<< Dominopolo(148): rucham ci stara
<< Dominopolo(148): informuje ze mam to w chuju i zamknij ta pizde dzieciaku rozjebany
148 Dominopolo: ez
148 Dominopolo: cwelu
klipy jak mnie zabijał
https://imgur.com/a/biDZD0o?third_party=1#= -
@Gracush gracz został ukarany banem na okres 30 dni za specjalnie utrudnianie rozgrywki, skarge przyjmuje.
A jeżeli chodzi o tunera/mechanika pomyślimy nad zaimplementowaniem do rozgrywki aby mechanik/tuner na duty nie otrzymywał żadnego DMG od innych graczy.
-
-