Skarga na Pjetras
-
Nick: Haszysz01
Nick oskarżonego: Pjetras
Serial: DD7878569C77C439CBC02A7F0EE6A644
Data i godzina zdarzenia: 26.04.2023 godzina około 00:30
Opis sytuacji: Podczas pracy napisałem report na gracza MARAS101, oskarżony teleportował się aby wyjaśnić sytuację, w tym czasie ja dalej sobie pracowałem. Pjetras postanowił wyrzucić trzeciego strażnika miejskiego gdzie ja stałem tam już od ponad godziny. Według mnie powinien wysycić gracza który doszedł tam jako trzeci natomiast nie wiem z jakiego powodu trafiło to na mnie.
Dowody: materiał dowodowy w postaci video z kamery monitoringu (kluczowa sytuacja zaczyna się od 16 minuty): https://www.veed.io/view/a8f1aa27-1402-43c8-a8d1-7bee0cb1e8d2?panel=share
Coś od siebie: Oskarżony widział mnie na 100% wcześniej ponieważ wcześniej pisałem też reporty na innych graczy którzy próbowali utrudniać mi grę, gdzie wcześniej Pjetras też się tam teleportował. -
@Pjetras w takim przypadku jeśli nie będziesz w stanie zweryfikować kto był pierwszy to proszę o wyrzucanie wszystkich trzech graczy (analogicznie np. u mechanika, gdy będzie walczyło ich dwóch lub więcej o jedno stanowisko) - będzie sprawiedliwie.
Nie widzę tu podstaw do ukarania juniora, każdy z Nas nie musi pamiętać kto gdzie i kiedy stał - w końcu reagujemy na zgłoszenia cały czas, a graczy jest naprawdę sporo.
Zamykam.
-
-
-
-