Skarga na Sarciaq
-
Data i godzina zdarzenia: od wtedy się to dzieje
Nick: Erid
Nick oskarżonej osoby: Sarciaq
Mój serial: 77E01879B4F04D6597F7EC89ADDF41A1
Opis: Jak wiadomo, konta Sarciaq używają dwie osoby, właścicielka której imie jest w nicku oraz jej partner |Klarkier|Szary (znany jako Dawid) Jak również wiadomo jest to niezgodne z regulaminem, zwykłe nieposzanowanie zasad gry fair play, pomijając już fakt, że podszywanie się pod kobietę i pisanie w formie żeńskiej przez Dawida jest po prostu dziwne.
Sam gram w MTA z moją partnerką życiową, żadne z nas nigdy nie miało potrzeby podszywać się pod drugą osobę, czy też zachowywać się nie fair w stosunku innych graczy serwera a także administracji. Każde z nas zawsze miało własne konto premium oraz gold (przypomnijmy, że kupuje się je za realne pieniądze). W sytuacji kiedy ich dwoje gra na jednym koncie jest to zwyczajnie niesprawiedliwe, że gracze przestrzegający regulaminu(
9. Zabronione jest udostępnianie swoich kont innym graczom.) muszą zapłacić za każde swoje konto. Tłumaczenie, że <imie> nie gra na serwerze tylko używa serwera do kontaktu ze znajomymi jest słabe i nic nie zmienia, regulamin jak był łamany tak łamany jest dalej.
Jeśli natomiast jest to z jakiegoś powodu dozwolone, prosiłbym o oficjalną informację abym mógł umówić się z dziewczyną na granie dwuzmianowe (8-16 ona 16-24 ja), ewentualnie bym mógł na przykład udostępniać swoje konto dla deyzika aby mógł sobie popisać z kolegami na goldzie gdy jemu wygaśnie.
Inną sprawą jest toksyczność tego gracza/graczki, np obrażanie mnie gdy nie ma mnie nawet na serwerze (pokazane w dowodach niżej), obrażanie graczy którzy nie zgadzają się z łamaniem regulaminu, pisanie komuś, że ''szkoda że oddycha'' (!). Rozumiem, że można się dać sprowokować, ale jednak bez przesady.Dowody w postaci logów lub screenshotów:
110> Amiczek: boli was wielki/wielka szarciaq 151> Sarciaq*Awm: po co mam reagowac na idiotyczne zaczepki 151> Sarciaq*Awm: kolejnego bezbeka 151> Sarciaq*Awm: zabawne ze najwiecej ma do powiedzenia osoba ktora nawet nie wie o co chodzi 151> Sarciaq*Awm: tylko nasladuje erida i jego reszte brygady glabow
obrażanie graczy którzy również tak jak ja nie popierają ich niesprawiedliwego zachowania
> |KOMIS|Forek*dg: ale czaisz, że to jest bannable 58> |KOMIS|Forek*dg: i dostał/a ub 151> Sarciaq*Awm: problem w tym ze nie gramy 151> Sarciaq*Awm: byl ban byla apelka 151> Sarciaq*Awm: wszystko wyjasnione 58> |KOMIS|Forek*dg: ta wyjaśnione, że brak wyjaśnienia 58> |KOMIS|Forek*dg: xddd 58> |KOMIS|Forek*dg: super git 151> Sarciaq*Awm: beda dalej pisali to samo 58> |KOMIS|Forek*dg: ale czaisz, że nie było wyjaśnienia nigdzie 58> |KOMIS|Forek*dg: xddd 58> |KOMIS|Forek*dg: tylko ty i jakieś historyjki 151> Sarciaq*Awm: jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to tak uwazasz 151> Sarciaq*Awm: albo po prostu jestes glupi 151> Sarciaq*Awm: w sumie pewnie oba fakty sa prawdziwe
```101> Komis|BRS|MikiHoff: Wszyscy jestescie tacy sami...... 151> Sarciaq*Awm: kazdy z nich jest wyjatkowy 151> Sarciaq*Awm: a raczej Specjalny 110> Amiczek: dzieki bardzo mi milo szarciaq!!! 110> Amiczek: jestem wyjątkowy 58> |KOMIS|Forek*dg: to chyba dawidciaq
114> Sarciaq*Awm: nie mam zamiaru tlumaczyc cos dla takiej ceglowki jak ty 111> louisrossi*F4E: Otrzymujac odpowiedz logicznym jest, ze przestane dalej pytac )) 111> louisrossi*F4E: i jedyna osoba bez kultury, jestes 114> Sarciaq*Awm: czy napisalam ze jestes niekulturalny? 114> Sarciaq*Awm: napisalam ze jestes glupi 111> louisrossi*F4E: Odpowiesz mi na proste pytanie?
111> louisrossi*F4E: ok zloz skarge 111> louisrossi*F4E: bo sie pytam grzecznie 114> Sarciaq*Awm: piszac do kogos kogo nie znasz "dawid" 114> Sarciaq*Awm: bo nasladujesz kogoś 114> Sarciaq*Awm: jak malpa w zoo 114> Sarciaq*Awm: nie jest grzecznym ani normalnym pytaniem 111> louisrossi*F4E: Wiesz co, jestem czlowiekiem i zbieram informacje ktore pozniej wykorzystuje 111> louisrossi*F4E: Przedstawiono mi, ze nazywasz sie dawid 111> louisrossi*F4E: i zauwazylem, ze piszesz raz jako ona, raz jako on 114> Sarciaq*Awm: przykro mi ze tacy ludzie jak ty oddychaja 111> louisrossi*F4E: dlatego chcialem, abys mi to wytlumaczyl/a
Prosiłbym aby sprawą zajął się @XeN , uważam że gtkvba rozpatrzył powyższą apelację niewłaściwie a gracz został odbanowany nie ponosząc żadnych konsekwencji oraz otrzymał pozwolenie na dalsze łamanie regulaminu.
Serdecznie pozdrawiam
Damian Erid -
Z konta korzysta jeden serial i jeden adres ip a więc nie mamy podstaw do karania gracza. Zamykam
-
-