Skarga na |MECH-MOBILE|rzulty
-
Data i godzina zdarzenia: 24.04.2023 około godziny 14.00
Nick: imFastek
Nick oskarżonej osoby: |MECH-MOBILE|rzulty
Mój serial: 73865A6AB97E40A4F492B27C3B640FF4
Opis: Przypadkowo zobaczył moje dane, i grozi mi udostępnieniem. Proszę o bana dla tego gracza ponieważ obawiam się że zamówi mi pralkę oraz 2 tony węgla drzewnego. Najbardziej boje się o to ze gracz udostępnia ludziom moje dane osobowe. Już kilka osób naśmiewa się z mojego miejsca zamieszkania, z którymi nigdy w życiu nie miałem kontaktu.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://i.imgur.com/lqCMrB2.png -
Poinformuj oskarżonego o skardze i poproś by się wypowiedział.
Skąd ma Twoje dane?
-
@Nowak Co do danych, to przypadkowo na streamie pokazałem jak kupywałem.
Nie mam jak mu wysłać, ponieważ ma off wiadomości na pv discord. -
nikomu z serwera danych nie udostępniłem i nie mam zamiaru, skarge możesz napisać po udostępnieniu danych, póki tego nie zrobiłem bana nie mam prawa dostać pozdro 600 chorągiewka
-
nikomu z serwera danych nie udostępniłem i nie mam zamiaru, skarge możesz napisać po udostępnieniu danych, póki tego nie zrobiłem bana nie mam prawa dostać pozdro 600 chorągiewka
@rzulty napisał w Skarga na |MECH-MOBILE|rzulty:
I tego się trzymajmy, udostępnienie danych i ewentualna skarga przyprawi Cię o długiego bana bez możliwości zdjęcia. Zamykam.
-
N Nowak zablokował ten temat dnia
-
N Nowak przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się