Skarga na Ziomal97.vid
-
Nick: DjBuszu
Nick oskarżonego: Ziomal97.vid
Serial: F69D62F134C10782D2CE400A46B6C4B2
Data i godzina zdarzenia: 25.04.23r. 00:30
Opis sytuacji: Otrzymałem bezpodstawny zakaz pracy urzędowego SM. Suszyłem w dozwolonym miejscu, wszystko zgodnie z regulaminem. Nagle przyjechało 2 jakiś gości, zaczęli się spinać, że nie mogę suszyć w tym miejscu, pojawił się Ziomal i po krótkim czasie otrzymałem zakaz pracy.
Dowody: https://imgur.com/a/ki10YHN
Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej skargi. Wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji. Przywrócenie możliwości pracy SM. -
Zostałeś ukarany zakazem pracy na jeden dzień za złamanie regulaminu SM. Tutaj przedstawiam nagranie w którym widać jak suszyłeś gracza przy wzniesieniu poniżej 30 metrów cyt. regulamin "Wykonywanie pomiaru prędkości w odległości mniejszej niż 30m od skrzyżowań, zakrętów i wzniesień"
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/16k2ylFnlvm2l-/yEAzkkzFbtCL?invite=cr-MSxacEMsMTYwODIwODADodam drogi graczu, że jest to miejsce, w którym zjeżdża się z autostrady. Przedstawiłem jasne dowody na złamanie przez ciebie regulaminu. Jest to dosyć kontrowersyjne miejsce, dlatego ten regulamin będzie bardziej doprecyzowany.
Pozdrawiam -
@Ziomal97 rozumiem twoje zdanie. Lecz na ten moment regulamin jest jaki jest i nie ma tam mowy, że nie mogę w tym miejscu dokonywać pomiaru prędkości. To, że jest to zjazd z autostrady, nie znaczy, że nie ma tam ograniczenia prędkości do 50km/h. Na wersji pylą V1 jadąc na ograniczniku bezpieczny, z automatu ustawiało na 50km/h.
Gracz, którego widać na zarejestrowanym nagraniu został zmierzony jeszcze przed barierkami, przed autostradą, przed zjazdem w dół.Pozdrawiam,
BuszMen -
@BuszMen widzę że masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem, zacytowałem ci punkt z regulaminu, który złamałeś. Traktujesz moja wypowiedź jak wiatr. Tak samo jak traktowałes moje słowa wczoraj, żeby zmienić miejsce suszenia. Jestem członkiem administracji serwera i powinienesś podporządkować się do tego co pisze. Dam ci prosty przykład z życia prywatnego. Podczas jazdy samochodem musisz przestrzegać sygnalizacji świetlnej, ale jeżeli policjant kieruje ruchem jesteś zobowiązany do wykonywania jego komend. Tak samo jest tutaj drogi graczu, jest regulamin, który musisz przestrzegać, ale jeżeli ja ci coś tłumacze tak samo musisz się do tego podporządkować. Nie będę tolerować samowolki. Jeżeli miałeś tak wielki problem do mojej pracy mogłeś wykonać moja prośbę i wtedy wyjaśnić sprawę z wyższym stopniem administratorem. Nie dam sobie wejść na głowę i znam swoje racje. Złamałeś regulamin SM wysuszyleś osobę, która była ok. 5-10 metrow od wzniesienia. Nie będę się tutaj więcej wypowiadał. Wszystko z mojej stronę zostało dokładnie wytłumaczone i powiedziane. Przedstawiłem we wcześniejszym poście dowód na to, iż złamałeś regulamin SM. Pozdrawiam.
-
@Ziomal97 dobra widzę, że ty dalej swoje.
Nie potrafisz zrozumieć, że żadnego punktu z regulaminu nie złamałem.Poproszę o wypowiedź wyższej rangi administratora.
Pozdrawiam,
BuszMen -
W razie wątpliwości w takich przypadkach, gdy junior lub moderator prosi Cię abyś coś zrobił/zmienił w swoim postępowaniu - sprawdź pod /admins czy są jacyś i ewentualnie poproś jakiegoś administratora o weryfikację. Nikt Ci tego nie odmówi, a przynajmniej będziesz miał pewność.
Co do samej skargi - niebawem zostanie wybrany lider SMSA oraz SAPD, zostaną jednogłośnie ustalone finalnie zasady suszenia i każdy z członków ekipy zostanie odpowiednio przeszkolony, aby karać jednakowo. Decyzję w takich sprawach będą zawierały również wspomniani liderzy, żeby określać czy dane miejsce jest odpowiednie do suszenia bądź nie. Do tego czasu proszę, abyś dla własnego spokoju wybierał mniej kontrowersyjne miejsca do suszenia.
Moderatorów proszę póki co o niekaranie graczy w tym miejscu. Kara wygasła, więc nic więcej nie mogę tutaj zrobić.
Zamykam.
-
-