Skarga na PapiezPolak
-
Data i godzina zdarzenia: 21.04.2023 około godziny 13:20
Nick: HoTTT
Nick oskarżonej osoby: PapiezPolak
Mój serial: A0225E8A64672E8610CAB26649460224
Opis: Dnia 21 kwietnia br. holowałem pojazd marki Sadler z doków SF do miejsca odholowania pojazdów. Na wysokości przechowalni pojazdów na Doherty, gracz o nicku PapiezPolak podbiegł do mnie i wsiadł do wcześniej wspomnianego pojazdu. Warto nadmienić, że wszystko odbywało się cały czas w ruchu. Działanie gracza PapiezPolak spowodowało zerwanie Sadlera z liny holowniczej. Następnie omawiany użytkownik ustawił swój pojazd pod holownik, który respi się we wskazanym wcześniej miejscu. PapiezPolak odholował ten pojazd, za co otrzymał symboliczne +15€ i jeden punkt reputacji. Próbowałem jeszcze odebrać pojazd, który holowałem od początku, niestety bezskutecznie.Swoim czynem gracz o nicku PapiezPolak złamał punkt 6 regulaminu rozgrywki serwera Play Your Life v2, który zakazuje utrudniania rozgrywki innym. W mojej opinii opisany powyżej incydent jak najbardziej wpisuje się w przytoczony punkt regulaminu. Mogę jedynie domniemywać, jaka była motywacja gracza – może chciał szybciej nabić punkty reputacji, a może celowo chciał utrudnić grę komuś innemu. Niezależnie jednak od motywacji, nie było to w żadnym stopniu zagranie fair-play.
Zdążyłem zrobić jedno zdjęcie, które obrazuje, jak użytkownik PapiezPolak ustawia Sadlera centralnie pod holownik.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://media.discordapp.net/attachments/707003952142614559/1098932569631883285/image.png?width=1211&height=676 -
@HoTTT XDDD, co to jest za skarga "Swoim czynem gracz o nicku PapiezPolak złamał punkt 6 regulaminu rozgrywki serwera Play Your Life v2, który zakazuje utrudniania rozgrywki innym"
-
Takie rzeczy proszę zgłaszać na serwerze za pomocą komendy /report. Jeśli będzie celowo utrudniał Ci rozgrywkę notorycznie to proszę ponowić skargę. Nie będziemy banować za pojedyńcze podebranie pojazdu z holownika. Zamykam.
-
-