Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na graczy
  3. Archiwum
  4. Skarga na gracza Trombalek

Skarga na gracza Trombalek

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
5 Posty 3 Uczestników 77 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • K Niedostępny
    K Niedostępny
    KubaV1
    napisał ostatnio edytowany przez KubaV1

Data i godzina zdarzenia:16:02
    Nick: |TUNE-LS|KubaV1
    Nick oskarżonej osoby:Trombalek
    Mój serial:661B2A7EA9E7DD60D7C72DD6AE0ADEFE
    Opis:Witam satlem mechanikiem mobilnym i gracz trombalek sie wemnie wrypal z calej pety
    Dowody w postaci logów lub screenshotów:https://www.youtube.com/watch?v=2iyKKL4krQo
    https://imgur.com/a/PGDuljT tu jeszcze dowod ze osoba ma w to wywalone i sie nie boi konsekwencji mysle ze tu powinien byc surowo ukarany

TrombalekT 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • K KubaV1

Data i godzina zdarzenia:16:02
      Nick: |TUNE-LS|KubaV1
      Nick oskarżonej osoby:Trombalek
      Mój serial:661B2A7EA9E7DD60D7C72DD6AE0ADEFE
      Opis:Witam satlem mechanikiem mobilnym i gracz trombalek sie wemnie wrypal z calej pety
      Dowody w postaci logów lub screenshotów:https://www.youtube.com/watch?v=2iyKKL4krQo
      https://imgur.com/a/PGDuljT tu jeszcze dowod ze osoba ma w to wywalone i sie nie boi konsekwencji mysle ze tu powinien byc surowo ukarany

TrombalekT Niedostępny
      TrombalekT Niedostępny
      Trombalek
      napisał ostatnio edytowany przez Trombalek

@KubaV1 Mordko wiesz ze cię tam nie widać dopiero mi się wczytałeś pod koniec a po drugie kto bierze 500 euro dałem ci 100 euro i zaoferowałem ci podwózkę pod twoje stanowisko a ty nic nie odpisałeś wiec nie będę ci dawał aż tyle. Jak już stoisz na tym mobiku to stan z boku a nie na środku bo wiadomo ze ktoś cię w końcu potraci tam a nie wyłudzasz od ludzi 500 euro za taka akcje

K 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • TrombalekT Trombalek

@KubaV1 Mordko wiesz ze cię tam nie widać dopiero mi się wczytałeś pod koniec a po drugie kto bierze 500 euro dałem ci 100 euro i zaoferowałem ci podwózkę pod twoje stanowisko a ty nic nie odpisałeś wiec nie będę ci dawał aż tyle. Jak już stoisz na tym mobiku to stan z boku a nie na środku bo wiadomo ze ktoś cię w końcu potraci tam a nie wyłudzasz od ludzi 500 euro za taka akcje

K Niedostępny
        K Niedostępny
        KubaV1
        napisał ostatnio edytowany przez

@Trombalek to kup se lepszego koma jak masz problemy a to cie nie zwalnia z tego ze sie we mnie wpierdoliles

TrombalekT 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • K KubaV1

@Trombalek to kup se lepszego koma jak masz problemy a to cie nie zwalnia z tego ze sie we mnie wpierdoliles

TrombalekT Niedostępny
          TrombalekT Niedostępny
          Trombalek
          napisał ostatnio edytowany przez Trombalek

@KubaV1 nah to nie jest od kompa tylko od renderu mta to nie zalezy od kompa

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          0
          • VertanV Niedostępny
            VertanV Niedostępny
            Vertan
            napisał ostatnio edytowany przez

Problem leży po obydwu stronach, @KubaV1 nie powinieneś stać w tym miejscu, wiesz doskonale, że na tym odcinku gracze rozwijają duże prędkości i faktycznie mogło być tak, że zobaczył Cię w ostatniej chwili, nie zmienia to jednak faktu, że @Trombalek powinien jechać ostrożniej i uważać na siebie jak i innych poruszających się graczy. Aktualnie dużo osób pracuję na taxi, co powoduję dużo takich kolizji na drogach. Gracz otrzymuje upomnienie, a sprawę uważam za rozwiązaną.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
            0
            • VertanV Vertan zablokował ten temat dnia
            • VertanV Vertan przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
            Odpowiedz
            • Odpowiedz, zakładając nowy temat
            Zaloguj się, aby odpowiedzieć
            • Najpierw najstarsze
            • Najpierw najnowsze
            • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
            • Pierwszy post
              Ostatni post
            0
            • Kategorie
            • Ostatnie
            • Tagi
            • Popularne
            • Użytkownicy
            • Grupy