Skarga na Ziomal97.vid
-
Nick: OjczeWasz
Nick oskarżonego: Ziomal97.vid
Serial: 7EFE73453C461D63BBA96329203E3B03
Data i godzina zdarzenia: 2023-04-22, ok. 16:48
Opis sytuacji: Robiłem godziny do L2, miałem dzisiaj wbić do 8 godzin, bo w niedzielę robiłem dwie i jutro pójdą się walić. Moderator ogłaszał, że robi event derby, moment później mnie tepnął.
Dowody: Wszystkie dowody przedstawiam w tym temacie i ani słowa więcej
https://forum.pylife-rpg.pl/topic/1052/zwrot-wylatanych-godzin-l1
Coś od siebie: Nie liczę na ukaranie moderatora, bo pomyłka we wpisaniu ID się zdarza, a że byłem kiedyś administratorem w poprzedniej edycji to rozumiem takie sytuacje. Chcę po prostu przyspieszyć proces odzyskania godzin, bo słyszałem że w dziale Pomoc bardzo wolno rozpatrywane są tematy, więc liczę na szybkie, a co za tym idzie profesjonalne podejście do sprawy. -
Kurcze, rozumiem twoje zdenerwowanie, lecz nie pisz skarg, jeżeli nie chcesz zebym został ukarany. Na pewno godziny zostaną ci przywrocone. Pamietam, że na początku serwera mialem taki sam problem jak ty pomogło wejście i wyjscie z dodo. Pozdrawiam.
-
Spróbowałem zrobić tak jak radzisz, ale zarówno po wejściu i wyjściu z Dodo, jak również po zaliczeniu jednego punktu i wyjściu z samolotu, dalej nie wracają wcześniej wylatane godziny.
Skargę piszę głównie w formie przykładu dla innych graczy, żeby w takich sytuacjach po prostu walczyli o swoje każdym możliwym sposobem. Od innego moderatora dostałem informację, że "pewnie trochę to zajmie zanim to sprawdzą", jeśli napiszę temat w dziale Pomoc. Pewnie wielu graczy zrobiłoby zatem podobnie jak ja, szczególnie mając wiedzę kto zawalił.
Drugi cel napisania skargi to właśnie to co zrobiłeś, czyli napisanie czegoś więcej z Twojej strony w tym temacie niż:
[2023-04-22 16:52:35] [Output] : << Ziomal97.vid(136): sory
To było trochę za mało jak na taką pomyłkę. Rozumiem jednak, że prowadziłeś event, był młyn i zamieszanie, więc nie miałeś czasu na rozpisywanie się na pw w grze. Zrobiłeś to na spokojnie tutaj i bardzo dobrze.
-
Przekazane do RCON o zwrot godziny na L2. Skarga rozpatrzona, zamykam.
-
-