Skarga na Wasabi
-
Data i godzina zdarzenia: 21.04.2023 godzina 13:41
Nick: S1zer
Nick oskarżonej osoby: Wasabi
Mój serial:A6EB48A7806A1214F41104B52E5CCEB2
Opis: Poczułem się urażony jego słowami, zachowanie trochę śmieszne z jego strony ponieważ po napisaniu ostatnich słów gracz wyszedł z serwera lecz mam nadzieję że kara go nie ominie.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/zIgMmVi -
@S1zer troche slabo, ze nawet mnie nie poinformowałes o skardze, mimo ze potem cos do mnie jeszcze pisales na pm. Napisales do mnie po kilku minutach cos w stylu "placisz czy skarga". Jak widac na ss napisalem ci znak zapytania bo nie wiedzialem o co ci czlowieku chodzi a ty jedyne co potrafiles odpisac to "ok". Nadal podtrzymuje zdanie, ze jestes dzieciakiem bo sie splakales w grze obrazajac sie na mnie i czerpiesz przyjemnosc z tego, ze mozesz napisac na mnie skarge. Nie wiesz czy mialem dzisiaj zly dzien, czy kot mi moze nie zdechł, więc nie masz zielonego pojęcia jak bardzo mogło mnie zdenerwować twoje prowokacyjne "ok", kiedy ja tylko probuje sie dowiedziec o co ci czlowieku chodzixd. Widać, że chciałeś mnie tylko sprowokować i niestety ci się to udało. Nie rozumiem też po co wstawiasz nagranie z tego jak w ciebie wjechałem na taxo, skoro przelałem ci pieniądze. Nie przeprosze cie, bo nadal mam takie o tobie zdanie i go nie zmienię, jedyne co, to mogę obiecać, ze nigdy to już się nikomu nie dam sprowokować, a ciebie zablokuje i bede omijal szerokim lukiem bo trzymam sie daleko od takich ludzi jak ty, a śmieszna to jest co najwyżej twoja skarga, bo to nie twój interes kiedy wychodzę z serwera, a kiedy nie. Za bardzo się chyba interesujesz życiem innych, współczuje.
-
@Wasabi gosciu wiesz gdzie mam twojego kota i twoj dzien? niezbyt mnie to obchodzi co sie dzieje u ciebie, taranujesz później wyzywasz więc tym pokazałeś swój poziom elo
-
@S1zer x d
-
Gracz otrzymał kare w postaci wyciszenia na serwerze.
-
-