Skarga na Enonek
-
Data i godzina zdarzenia: 16-20:30 18.04
Nick: Finlandia
Nick oskarżonej osoby: Enonek
Mój serial: FAD29CD6908743E27D07F9D3C96A4FB3
Opis: Gracz Enonek dopuścił się wielu przewinień dzięki którym mam podstawy aby prosić administracje o zakazanie wykonywania pracy mechanika w dalszym ciągu na serwerze lub zbanowanie go na jakiś okres przez to że utrudniał mi rozgrywkę na serwerze przez dłuższy czas w dniu dzisiejszym.
Zaczynając od notorycznego miauczenia przez pare godzin na mechaniku kiedy zejde ze stanowiska po blokowaniem przejazdu pojazdów ponieważ stawał na srodku przejazdu i auta nie mogly wjechac na moje stanowisko, po animacje wielorakiego rodzaju, prowokowanie mnie, wchodzenie cały czas na moje stanowisko i pisanie coś w stylu że ma to wszystko gdzieś i teraz to jest jego stanowisko gdzie przy nim stał admin dochodząc do tego że podczas wykonywania przeze mnie pracy na stanowisku zaczall tuningowac 2 krotnie graczom auta podczas gdy ja czynnie bylem na stanowisku. Żenada i takie osoby nie powinny być w pracy mechanika na naszym serwerze oraz ile nerwów musiałem zjeść zeby tez gracz w koncu się ogarnął to sobie nikt nie wyobraża.
Wszystkie sytuacje ktore mam zapisane bede przedstawial chociaz bylo ich duzo duzo wiecej i to sie ciagnelo na prawde przez dlugi okres czasu w dniu dzisiejszym.
Jeszcze słowo ode mnie jak dla mnie gracz nie musi otrzymywać kary bana na serwerze a jedynie zakaz w pracy lecz przy przednim oddaniu mi 500 euro za to że robił tuning gdy ja czynnie pracował na stanowisku i sam chwalił się zarobionym pieniedzymi.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/oiRahQ2?third_party=1#= wszystko tutaj jest -
Zaczynając od początku ty to wszystko zainicjowałeś. Udało mi się zdobyć pracę mechanika, rozpocząłem duty i wbiegłem do "twojego" stanowiska sprawdzając jakie opcje tam są i ty wyskoczyłeś do mnie z łapami po czym chamsko mnie wyprosiłeś. Gdybyś ładnie poprosił bądź w ogóle nic nie pisał by nie było tej całej akcji. Po chwili zaczęliśmy dogryzać Ci z graczem Roval. Nic nie mam sobie do zarzucenia oprócz sytuacji z różowym premierem tutaj faktycznie bardzo źle postąpiłem. A co do ostatniego dowodu to tylko nadałem taxo swojemu koledze (który chciał żebym mu zamontował) i nie wiem co Ci to przeszkadza. A i proszę nie wymuszać pieniędzy bo to że ty byłeś na stano nie znaczy że mam Ci oddawać pieniądze z zamontowanego przeze mnie tuningu. Podsumowując, nie złamałem żadnego punktu z regulaminu serwera, jedynie utrudniałem Ci troszeczkę rozgrywkę za co mogę przeprosić i się więcej to nie powtórzy. Pozdrawiam.
-
@EnoNeK Już widzę przyjąłeś posturę grzecznego baranka pięknie nałożyłes maskę ale administracja może sprawdzić logi pislaem ci wielokrotnie o skardze zlewales to a wręcz zachęcałes do napisania jej, zachowanie jakieś robiłes na mechaniku podczas pracy jest niedopuszczalne każdy ma prawo polenic błędy ale ty chamsko nawet po interwencji moderatora nadal robiłeś to samo nie przejmowałes sie tym co pisze a to ze zrobiłes tuning bo to twój kolega nie ma żadnego znaczenia nie zapytałeś nawet czy mzoesz zrovic tuning chamsko wtargnales na stanowisko i zrobiłeś mu tuning. Mam nadzieje ze to jaką maskę grzecznego chłopca teraz przyjąłeś nic już nie da i administracja rozsądnie podejmie decyzje o zakazaniu ci pracy mechanika na serwerze bo jak widać ci ona nie służy
-
Otóż nie przyjąłem takiej postury i proszę pozostaw decyzję administracji czy otrzymam zakaz pracy czy nie. Nic więcej do dodania nie mam, czekamy na wypowiedź ze strony administracji.
-
Z graczem się dogadałem mam nadzieję że już nie będzie takich akcji, można zamknąc temat
-
Cieszę się, że udało Wam się polubownie załatwić temat - w razie czego służymy pomocą w mediacji. Zamykam.
-
-