Skarga na Pawelek.
-
Nick: |Komis-LS|VVrongVVay
Nick oskarżonego: Pawelek.
Serial: EDB425882CFFB68F63612FA0B02195B2
Data i godzina zdarzenia: 17, 19.04.23
Opis sytuacji: Bezpodstawne zabranie prawa jazdy po fakcie.
Dowody: ---
Coś od siebie: Zostało zabrane mi prawo jazdy w losowym momencie, ze względu na nagranie, na którym podczas kursu na taksówce podobno taranowałem jakiegoś gościa. Podczas kursów są mega lagi, ludzie z mojej perspektywy jeżdżą tak, że wystaje tylko głowa z ziemi i nie miałem nawet świadomości tego, że kogokolwiek uderzyłem. Na taksówkach cały czas dzieją się jedne wielkie derby i nikt na nic nie uważa i zawsze kończy się wszystko dymem. Zamiast zabierać prawko ekipa powinna zrobić coś z lagami podczas przejazdów i z derbami na wysokich kursach. A moderator, który zabrał mi prawko niech najpierw się doinformuje i sytuacji, a potem cokolwiek robi. -
Lagi podczas przejazdów gdzie jest >30 graczy w jednym miejscu są nieuniknione przez naturę synchronizacji MTA.
Zmieniony zostanie system aby nie wszyscy na raz mieli ten sam kurs, przez co ruch powinien się unormować.
-
Nick: |Komis-LS|VVrongVVay
Nick oskarżonego: Pawelek.
Serial: EDB425882CFFB68F63612FA0B02195B2
Data i godzina zdarzenia: 17, 19.04.23
Opis sytuacji: Bezpodstawne zabranie prawa jazdy po fakcie.
Dowody: ---
Coś od siebie: Zostało zabrane mi prawo jazdy w losowym momencie, ze względu na nagranie, na którym podczas kursu na taksówce podobno taranowałem jakiegoś gościa. Podczas kursów są mega lagi, ludzie z mojej perspektywy jeżdżą tak, że wystaje tylko głowa z ziemi i nie miałem nawet świadomości tego, że kogokolwiek uderzyłem. Na taksówkach cały czas dzieją się jedne wielkie derby i nikt na nic nie uważa i zawsze kończy się wszystko dymem. Zamiast zabierać prawko ekipa powinna zrobić coś z lagami podczas przejazdów i z derbami na wysokich kursach. A moderator, który zabrał mi prawko niech najpierw się doinformuje i sytuacji, a potem cokolwiek robi.@VVrongVVay Witam, został mi dostarczony dowód w którym jasno widać twoją winne. Nie miałem żadnych podstaw, żeby tej kary nie nadać, ponieważ widziałem perspektywę osoby poszkodowanej w której wszystko widać. Nie miałem żadnego potwierdzenia z twojej strony, że rzeczywiście widziałeś mu tylko głowę.
-
G gtkvba zablokował ten temat dnia
-
G gtkvba przeniósł ten temat z Skargi na członków ekipy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się