Skarga na Pawelek.
-
Nick: |Komis-LS|VVrongVVay
Nick oskarżonego: Pawelek.
Serial: EDB425882CFFB68F63612FA0B02195B2
Data i godzina zdarzenia: 17, 19.04.23
Opis sytuacji: Bezpodstawne zabranie prawa jazdy po fakcie.
Dowody: ---
Coś od siebie: Zostało zabrane mi prawo jazdy w losowym momencie, ze względu na nagranie, na którym podczas kursu na taksówce podobno taranowałem jakiegoś gościa. Podczas kursów są mega lagi, ludzie z mojej perspektywy jeżdżą tak, że wystaje tylko głowa z ziemi i nie miałem nawet świadomości tego, że kogokolwiek uderzyłem. Na taksówkach cały czas dzieją się jedne wielkie derby i nikt na nic nie uważa i zawsze kończy się wszystko dymem. Zamiast zabierać prawko ekipa powinna zrobić coś z lagami podczas przejazdów i z derbami na wysokich kursach. A moderator, który zabrał mi prawko niech najpierw się doinformuje i sytuacji, a potem cokolwiek robi. -
Lagi podczas przejazdów gdzie jest >30 graczy w jednym miejscu są nieuniknione przez naturę synchronizacji MTA.
Zmieniony zostanie system aby nie wszyscy na raz mieli ten sam kurs, przez co ruch powinien się unormować.
-
@VVrongVVay Witam, został mi dostarczony dowód w którym jasno widać twoją winne. Nie miałem żadnych podstaw, żeby tej kary nie nadać, ponieważ widziałem perspektywę osoby poszkodowanej w której wszystko widać. Nie miałem żadnego potwierdzenia z twojej strony, że rzeczywiście widziałeś mu tylko głowę.
-
-