skarga na denis
-
A o tym jak chciałeś go oscamować na 50 kafli też napisałeś?
-
pieniazki ci oddalem
moze administracja zobaczyc w logach jednak nie dodales tego jak próbowales oszukac mnie na 49000 euro?
wszystkie dowody ma xen na discordzie -
@Qmis
nagranie jak ladnie gadasz ze ci pieniazki znikly których mi nie przelałes jak i cala organizacja ciebie cisnie
Próbojesz sie mscic? to ci nie wyjdzie nie zemna takie numerki pozdrawiam serdecznie z makowcem denis. -
@Qmis co do pojazdow z marza wszystkim sprzedaje z +3k doliczki tobie tez doliczylem 49k + podatek za ktory mnie oszukales wiec, teraz za te faramzony ktorymi sie mscisz za to ze wyrzucilismy ciebie z organizacji z racji ze chciales mnie owalic na sianko, administracja dostala dowody lecz jak bugowales prace tego nie napisales, i sie chwaliles chlopaka na discordzie pozdrawiamy ciebie serdecznie czekamy na odzew z strony administracji.
-
Mogę w tej sprawię dorzucić słówko od siebie, jestem bezstronny w tym sporze pomiędzy chłopakami ale chce żeby Administracja uczciwie rozwiązała sprawe, Qmis słusznie okarża denisa że napożyczał kasy na komis obiecując profity z prowadzenia tego komisu, a później miał problem oddać pieniądze które pożyczył, bo musiał opłacić PIERWSZEGO BUFKA na serwerze który docelowo miał iść do jego klienta który wysłał mu na niego pieniądze Denis również po wylicytowaniu komisu i otrzymaniu go od Xena odrazu poleciał do fabryki gdzie powiedział nam na discordzie gdzie siedziało z 5/6 osób po ile jest jakie auto ( ceny fabrykowe ). Oskarżenie Qmisa odnośnie zamawiania kolegom z discorda również jest trafne bo byłem świadkiem gdy sprzedawał fury z komisu po cenie fabrykowej.
Niestety żadnych dowodów nie posiadam.
-
@PonczochyBabuni tez tak myslalem ze sie dolaczysz
patrzac na to ze usuneli podpunkt z regulaminu z komisem
ze mozemy podawac ceny ale okej gadajc dalej obiecywac nic nie obiecywalem to byla (pozyczka) ktora zostala oddana kazdemu jezeli chodzi o buffalo 1 dla siebie zamowilem odrazu po tym dla gracza wszystkie dowody mam nawet sam gracz moze tutaj sie wypowiedziec co do ciebie kolezko serdeczy na discordzie mam nagranie jak sie chwaliles ze mozesz odsprzedac swojego perka id 1 za blika takze cos namnie gadasz? jezeli chcecie sie tak bawic to sie zabawimy pozdrawiam serdecznie -
https://snipboard.io/ZDITLX.jpg 1/4 nagran z wami jest tego o wiele wiele wiecej kolezko i z dzisiaj i z 15 jak i z paru innych dni pozrzucam bo widze ze skarga bedzie gruba
-
@denis Przed licytacją była mowa że się składamy na komis i się podzielimy zarobkiem na nim, po kupnie rozmawialiśmy nawet na jakiej podstawie mamy to podzielić żeby każdy był zadowolony i doszliśmy do wniosku że najlepiej będzie procentowo adekwatnie do kwoty kto ile Ci pożyczył, zapomniałeś o tej rozmowie?
Tak oczywiście że się chwaliłem że mogę odsprzedać perenniala id 1 jednak tego nie zrobiłem i nie zrobię bo było to w formie zażartowania
-
@denis śmiało wrzucaj wszystkie te nagrania, nie mam sobie nic do zarzucenia A apropo do nagrań z dzisiaj raczej mnie tam nie będzie, bo się spłakałeś na dc i dałeś mi bana
-
@PonczochyBabuni wporzadku jezeli tak gadalem poprosze jakies dowody na to bo ja sobie nic takiego nie przypominam kolego :))
-
@denis Nie jestem Tobą i nie nagrywam luźnych rozmów na discordzie Tak jak pisałem nie mam żadnych dowodów, dorzuciłem swoją cegiełkę bo ciężko
było mi czytać te pierdoły co odpisywałeś Qmisowi, chłop w sedno opisał Twoje działania na serwerze -
@PonczochyBabuni to ze wy piszecie jakies teksty wyciagniete z bajki to juz naprawde zniżyć sie do tego poziomu bo zostali wydaleni z organizacji smieszna sprawa :))
ale wporzadku czekamy na wypowiedz pana @XeN , @gtkvba -
@denis Denis nie zostałem wydalony z organizacji, tylko sam odszedłem po tym jak mnie zbanowałeś na discordzie
-
@PonczochyBabuni zostales wydalony przez zalozycieli organizacji to ze zapomnielismy ciebie z panelu usunac to nasza wina
-
@denis Zakończmy ten dialog i te Twoje kłamstwa, nie chce mi się nawet tych bzdur czytać, po tym jak opuściłem organizacje spotkałem po kilku godziny założyciela i pytał mi się dlaczego nie jestem w organizacji, na to akurat mam dowód, więc nie poniżaj się bardziej i nie odpisuj mi już na tą wiadomość
-
@PonczochyBabuni niemam zamiaru ci wypisywac co uzgodnilismy , daj mi jaki kolwiek dowod namnie to pogadamy, jak narazie sa tylko oszczerstwa i pomowienia :))
-
@PonczochyBabuni ostatnia kwestia gadasz ze w kwesti zartuje lecz sam gadales ze miales oferte 150zl blikiem za tego perka a jak sie spytalem to ile chcesz powiedziales ze 350 i mozesz oddac to tez mam gdzies sklipowane i chetnie to znajde
-
@denis Możesz śmiało szukać, wolność słowa
-
@PonczochyBabuni teraz to ja muszę swoje 3 grosze dożucić danis miał na koncie jakieś 120-150k natomiast zepsuły się bankomaty i tych pieniędzy nie miał. Po 2 dniach dopiero je odzyskał. Co to Qumis to przez cały wieczór darł japę (Gdzie jest ku*wa Denis) na dc gdzie było nas z 5-6 osób natomiast to i tak jak mu się tłumaczyło że gdzieś poszedł i nie wiadomo kiedy wróci i tak z 7-10 razy (i nie nie było go wtedy na serwie) to i tak dalej darł się gdzie jest Denis po jakiś 30 potem se gdzieś poszedł i po 30 minutach jak ten dekl se poszedł przychodzi do nas Denis i mówi że Qmis chciał go oszukać na kasę, każdy z nas ma coś zauszami ale kłócić się o serwer, to już jest naprawdę śmieszne.
-
@SzamponikPL dokladnie dopiero dzisiaj xen wszystko w logach zobaczyl i oddal mi gotowke