Skarga na bojaneq
-
Nick: Muminek
Nick oskarżonego: Bojaneq
Serial: F3A0F62A30EA0A19C13DD082A67D5082
Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj
Opis sytuacji: no siema, taka sytuacja ze napisalem moze z 5 reportow o roznym czasie na goscia ktory mnie wyzywal. Ten support odezwal sie i kazal napisac na forum pomimo tego ze dalemu mu loga. Sprawa dotyczy tego ze support nie potrafi czytac bo tresc raporta sie zmienila co mozecie sprawdzic w logach.
Dowody: logi
Coś od siebie: jak wyzej -
Witam serdecznie,
Ogólnie na ścianie reportów 4 albo 5 razy przewinął mi się Twój raport z tym samym powodem. Postanowiłem, że Ci pomogę i napiszę Ci na /pm jakie czynności masz wykonać, jeżeli chcesz, aby gracz, który Cię wyzywał został ukarany. Poinformowałem Cię o fakcie, iż jako administracja nie możemy karać graczy po logach wstawionych w raporcie tudzież w wiadomości prywatnej skierowanej stronę administracji serwera:
[2023-04-17 20:57:28] [Output] : >> Muminek.(86): Napisz skargÄ na forum, ujmij tam logi
[2023-04-17 20:57:33] [Output] : >> Muminek.(86): I jÄ… rozpatrzymy
[2023-04-17 20:57:58] [Output] : << Muminek.(86): masz loga to ciezko ci ogarnac?
[2023-04-17 20:58:07] [Output] : >> Muminek.(86): nie mam loga nie jestem administratorem
[2023-04-17 20:58:18] [Output] : >> Muminek.(86): chcesz ukarac gracza, piszesz 5 takich samych raportow a ciezko CI napisac na forum?
[2023-04-17 20:58:32] [Output] : << Muminek.(86): ta ciezko admina nie masz i nie bedziesz mial pozdto
Ja, jako junior moderator nie mam wglądu do logów całego serwera, tylko tak jak każdy gracz, do poszczególnych wygenerowanych poprzez moją postać w grze.
Napisałem Ci to w wiadomości prywatnej, ale chyba miałeś problem ze zrozumieniem. Poleciłem Ci jakie czynności masz wykonać - napisać skargę na gracza, umieścić tam logi zawarte w MTA -> Logs. Wtedy na pewno w tej skardze wypowiedziałby się jakiś administrator z uprawnieniami wyższymi niż moje i rozstrzygnąłby sprawę. Ja na poziomie tego raportu nie mogłem Ci pomóc, z tego względu tak jak pisałem wyżej - nie karamy graczy za logi wysłane w raporcie lub w prywatnej wiadomości z tego względu, iż mogą być zmodyfikowane na niekorzyść karanego gracza etc.
Dodatkowo, skoro tak bardzo zależało Ci na ukaraniu gracza, że postanowiłeś napisać kilka raportów tej samej treści, to czemu nie mogłeś napisać skargi na forum tak jak Ci poleciłem?
Po tym wszystkim dałem Ci warna, gdyż nadal nie wykonywałeś poleceń i pisałeś n'ty raz tego samego raporta. Warn nie poskutkował - dostałeś kicka. Stąd pewnie ta skarga.
Ode mnie to tyle. W tej sytuacji nie mam sobie nic do zarzucenia.
Oczywiście decyzję zostawiam administracji RCON. -
-