Ditru
-
[center] [/center]
[center]Pochwały dla Administratora @Ditru [/center] -
Pochwalający/a: Dawidos
Pochwalany/a: Ditru
Powód: Szybka reakcja na moje zgłoszenie. Owy moderator pomógł mi w sposób fachowy, gdy moje auto nie znajdowało się ani w przechowalni, ani w miejscu, na które wskazywał znacznik na mapie. -
Pochwalający/a: Soapik ( w grze |KOMIS|Soapik )
Powód: Ditru superancko pełni swoje obowiązki moderatora, szybka reakcja na raporty, mega miłe zachowanie wobec osób, które proszą go o pomoc. W dodatku ditru, z tego co mi udaje się zauważyć, bardzo często organizuje mini eventy typu "szybkie paluszki", mimo braku jakiejkolwiek wygranej z mojej strony, cieszy mnie obecność takich aktywności na serwerze. Miło jest zobaczyć jego zaangażowanie w to co robi. Oby tak dalej ;3 -
Pochwalający/a: Jarqes
Powód: Ditru ma świetne podejście do graczy, jest bardzo pomocny, cały czas reaguje na reporty, mimo tego że wypełnia swoje obowiązki bardzo często umila czas poprzez częste "szybkie paluszki" które na pewno jakoś urozmaicają grę. Wielki plus dla tego moderatora. -
Pochwalający/a: Garaz
Powód: Bardzo szybko reaguje na reporty. Jest bardzo aktywny, często widzę go samego na duty, a pomimo tego bardzo dobrze sobie radzi. Często robi eventy typu szybkie paluszki. -
Pochwalający/a: Plusek
Powód: Bardzo miły jak i pomocny kiedy nawet jest sprawa poza reportem zawsze pomoże ;d -
Pochwalający/a: IdZI
Powód: Ditru jest właściwa osobą na właściwym miejscu, w każdej sytuacji jest w stanie pomóc, szybko reaguje na raporty. Zawsze pytając go o coś na /pm otrzyma się odpowiedź. Polecam tego allegrowicza! -
Pochwalający/a: KomiX
Powód: Bardzo szybki czas reakcji na reporty i pm. Jesli tylko moze to pomaga graczowi jak tylko sie da. W skrocie mega pomocna i sympatyczna osoba -
Pochwalający/a: G1merad0n
Powód: Bardzo dobry junior który szybko reaguje na zgłoszenia. Zawsze można na niego liczyć również poza duty i zawsze z wielką sympatią pomoże innemu graczowi. -
Pochwalający/a: kawIor
Powód: ziomuś zawsze pomoże, milutki uśmiechnięty! oby wiecej takich osób w administracji -
Pochwalający/a: xNepto
Powód: Dwóch gości znalazło sobie najweselszą rozrywke na serverze czyli celowy taran moonbeamami, obrali mnie za cel ale że mam na tym servie staż to mówi się upsi dupsi. Ale nagle jak super bohater bez peleryny z fury wyszedł mi dirtu i rozdał prawka obu delikwentom. Grałem na starym pylife i nowym i w 1000 godzin nikt z ekipy mi tak nigdy nie zaimponował.
Ditru stary kocham cię za to no zrobiłeś mi dzień ! -
Pochwalający/a: blaki
Powód: Miły, pomocny i zawsze na czas. Genialny moderator. -
Pochwalający/a: Kapela69
Powód: Moderator bardzo starannie wykonuje swoje obowiązki , przyklada sie do swojej pracy na serwerze . Zawsze gdy mam jakieś pytanie dotyczące serwera , lub potrzebuje pomocy , jego reakcja jest jest natychmiastowa. Ditru jest także bardzo miły w stosunku do graczy .Pozdrawiam ,
Kapela -
Pochwalający/a: Zapytajnik?*air
Powód: Nie można narzekać na tego Moderatora
Raporty szybko i rzetelnie są wykonywane, zna sie na rzeczach. -
Pochwalający/a: Filipvkx97*
Powód: Szybkie i klarowne odpowiedzi na wszystkie pytania w reportach. Bardzo zaangażowana osoba na dobrym miejscu :D. -
[center]Pochwalający/a: Fezzi
Powód: Człowiek który wymyślił przepis na sukces, bardzo zaangażowany w rozwój serwera, z dokładnością pełni swoje obowiązki, a nawet daje z siebie jeszcze więcej niż powinien, osoba z której warto brać przykład, miły i bardzo pomocny[/center] -
Pochwalający/a: wojtas
Powód: Bardzo pomocny moderator. Szybko ogarnia nawet błahe raporty będąc jedynym członkiem ekipy na aktualnie na serwerze. Gdy odezwałem się do niego na priv z zapytaniem o coś, to też szybko odpowiedział i udzielił mi pomocy. -
Pochwalający/a: KufDrahrepus
Powód: Zawsze szybka odpowiedź na reporta, pomocny -
Pochwalający/a: Patryczeq
Powód: Zawsze aktywny DC jak i Forum szybko odpowiada i zaangażowany w rozwój serwera! -
-